Μυτιλήνη : Στον ανακριτή ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης
3 years, 19 days ago
6

Ο κ. Μουτζούρης, κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα περσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην περιοχή Καράβα και Διαβολόρεμα

Ενώπιων του ανακριτή Μυτιλήνης παρουσιάστηκε πριν από λίγη ώρα ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης, κληθείς να δώσει εξηγήσεις για τα περσινά γεγονότα που διαδραματίστηκαν στην περιοχή Καράβα και Διαβολόρεμα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων κατοίκων με τα ΜΑΤ για την δημιουργία νέας δομής μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή.

Ο κ. Μουτζούρης συνοδευόμενος από συνεργάτες και τον δικηγόρο του έκανε λόγο για μια διαδικασία στην οποία οφείλει να δώσει το παρών και να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι έξω από τον χώρο του αστυνομικού μεγάρου είχαν συγκεντρωθεί πολίτες προκειμένου να στηρίξουν τον Περιφερειάρχη, ο οποίος ωστόσο τους ζήτησε ευγενικά να αποχωρήσουν προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός λόγω της πανδημίας.

Μάλιστα το ίδιο είχε ζητήσει και νωρίτερα με γραπτή του δήλωση, ζητώντας να μην υπάρξει κινητοποίηση λόγω της κατάστασης με τον κοροναϊό.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο