Νέα Χαλκηδόνα: Προσέλαβε οικοδόμο να εργασίες σε ακίνητο και τώρα τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση
1 month, 20 days ago
6

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας ο οικοδόμος προσπάθησε και να τη φιλήσει στο στόμα και να τη θωπεύσει.

Στιγμές τρόμου έζησε μια νεαρή στη Νέα Χαλκηδόνα η οποία δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από τον 58χρονο οικοδόμο που είχε προσλάβει για εργασίες σε υπό κατασκευή ακίνητο.

Σύμφωνα με την καταγγελία της νεαρής κοπέλας ο οικοδόμος προσπάθησε και να τη φιλήσει στο στόμα και να τη θωπεύσει. Μετά την επίθεση η νεαρή πήγε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα όπου και υπέβαλε μήνυση κατά του οικοδόμου με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν και να τον συλλαμβάνουν.

  • Διαβάστε επίσης: Νέα Σμύρνη: 30χρονος επιτέθηκε σε 19χρονη ενώ γύριζε σπίτι της – Προσπάθησε να της σκίσει τα ρούχα

Όπως είπε στους αστυνομικούς η καταγγέλλουσα η επίθεση σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας. Ενώ οι οικοδομικές εργασίες για τις οποίες είχε προσλάβει τον οικοδόμο είχαν ξεκινήσει, κάποια στιγμή, σύμφωνα με την νεαρή κοπέλα, ο 58χρονος την πλησίασε και τη φίλησε δύο φορές στον ώμο.

Η παρενόχληση, όμως, δεν σταμάτησε εκεί αλλά συνεχίστηκε με τον οικοδόμο, βάσει της καταγγελίας που υποβλήθηκε στην αστυνομία, να αρπάζει από τα χέρια την κοπέλα, να την ακινητοποιεί και να προσπαθεί να τη φιλήσει στο στόμα.

Μετά την καταγγελία της κοπέλας ο οικοδόμος εντοπίστηκε το απόγευμα της Τρίτης σε δρόμο της Νέας Φιλαδέλφειας με τους αστυνομικούς να τον συλλαμβάνουν ενώ σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

in.gr