Νέα επιδείνωση του καιρού την Κυριακή – Ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
2 years, 5 months ago
6

Νέα επιδείνωση θα παρουσιάσει την Κυριακή ο καιρός με την Αττική να είναι μια από τις περιοχές που θα επηρεαστούν πιο πολύ.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, άστατος καιρός θα επικρατήσει το Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2021 με βροχές και σποραδικές καταιγίδες να εκδηλώνονται σε αρκετές περιοχές της χώρας. Οι σημαντικότερες βροχοπτώσεις της ημέρας εκτιμάται ότι θα εκδηλωθούν στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Στερεά, στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, στην Ανατολική Θεσσαλία και στην Εύβοια.

Στον προγνωστικό χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζονται τα εκτιμώμενα αθροιστικά ύψη υετού (βροχές/καταιγίδες) έως τις βραδινές ώρες του Σαββάτου.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή 10/10, με τοπικά ισχυρές καταιγίδες που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα και χαλαζοπτώσεις.  Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις καταιγίδες της Κυριακής συμπεριλαμβάνονται ο νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας. 

in.gr