Νέα Ιωνία: «Εμείς κάνουμε κουμάντο» – Το τραπ βίντεο κλιπ της «σκληρής» συμμορίας
1 year, 2 months ago
6

Σε βίντεο κλιπ τα μέλη της συμμορίας «διαφημίζουν» την παραβατική δράση τους.

Στα ίχνη της συμμορίας των Αλβανών, που κατά τη διάρκεια έντονου καυγά μεταξύ επτά μελών τους άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια στην περιοχή της Νέας Ιωνίας, με αποτέλεσμα έναν νεκρό 37χρονο θαμώνα, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμορία φέρεται να εμπλέκεται σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών, προστασίας καταστημάτων και σωματεμπορίας, με έδρα το κέντρο της Αθήνας.

Μάλιστα, οι ίδιοι φαίνεται πως έχουν βγάλει και τραγούδι τραπ το 2015, όπου περηφανεύονται για τη… δράση τους. Μηχανές μεγάλου κυβισμού, χρυσές αλυσίδες, τατουάζ με λιοντάρια, βεντάλια από 100ευρα, φωτιές, επεισόδια μέσα σε μαγαζιά και ένα μαύρο τζιπ μεγάλου κυβισμού, σχεδόν πανομοιότυπο με αυτό που ήταν παρκαρισμένο έξω από την καφετέρια, όπου συντελέστηκε η αιματηρή συμπλοκή, διακρίνονται στο βίντεο κλιπ.

Σύμφωνα με το Mega, το σήμα κατατεθέν τους είναι η κίνηση με τον αντίχειρα στον λαιμό που αναπαριστά μια… φονική μαχαιριά. Μάλιστα, στο βίντεο κλιπ παραδέχονται εμμέσως τη συμμετοχή τους σε παλαιότερα επεισόδια με όπλα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ένας από αυτούς ήταν σωματοφύλακας ενός εκ των δύο τράπερ που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο άγριου ξύλου τον περασμένο Ιούνιο στα μουσικά βραβεία Mad.

real.gr