Νέα Σμύρνη: Αναζητείται η 15χρονη Αναστασία – Εντοπίστηκε, όμως τα ίχνη της χάθηκαν ξανά
1 year, 5 months ago
6

Η 15χρονη είχε εξαφανιστεί ξανά από τις 24 Αυγούστου από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη.

Από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη εξαφανίστηκε το πρωί της Παρασκευής (21/10) η Αναστασία Τ., 15 ετών. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε άμεσα για την εξαφάνιση και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο καθώς πιθανόν να είναι εγκλωβισμένη σε μια επικίνδυνη κατάσταση από την οποία δεν μπορεί να διαφύγει.

Η Αναστασία Τ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει κόκκινα μαλλιά και γαλάζια μάτια. Φορούσε άσπρη μπλούζα, τζιν παντελόνι, άσπρο μπουφάν δερματίνη, μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Το παράδοξο πάντως με τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι πως η 15χρονη είχε εξαφανιστεί ξανά από τις 24 Αυγούστου από δομή παιδικής προστασίας στη Νέα Σμύρνη και έκτοτε η τύχη της αγνοούνταν.

Η ανήλικη τελικά, σύμφωνα με ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε εντοπιστεί χθες, Πέμπτη και λίγες ώρες αργότερα τα ίχνη της χάθηκαν ξανά, αυξάνοντας έτσι την ανησυχία για το τι συμβαίνει.