Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στο μικροσκόπιο οι φωτογραφίες που δείχνουν εκδορές στη μύτη της Μαλένας
2 years, 1 month ago
6

Οι ιατροδικαστές πρόκειται να επανεξετάσουν τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες με τις μικροεκδορές

Με τις έρευνες των αστυνομικών να είναι σε πλήρη εξέταση για να διαπιστωθεί τι τελικά συνέβη με τους θανάτους των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας στην Πάτρα, στο μικροσκόπιο μπαίνουν οι φωτογραφίες που φαίνεται να δείχνουν εκδορές στη μύτη της Μαλένας, του πρώτου παιδιού της οικογένειας στην Πάτρα που κατέληξε αιφνίδια στις 13 Απριλίου 2019 από αδιευκρίνιστα αίτια.

Οι εκδορές στη μύτη, σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», είναι δύσκολο να προκλήθηκαν από τα χέρια ενός παιδιού, όπως υποδεικνύει το σημείο και το μέγεθός τους.

Με τα τραύματα να είναι ψηλά και στο πλάι της μύτης του παιδιού και όχι στη βάση και δεδομένου ότι η μικρή Μαλένα δεν φόρεσε μάσκα όσο νοσηλεύτηκε, οι ιατροδικαστές πρόκειται να επανεξετάσουν τον φάκελο, αλλά και τις φωτογραφίες με τις μικροεκδορές.

Οι Αρχές εξετάζουν, επίσης, το ενδεχόμενο να έχει χορηγηθεί κάποιο φάρμακο ή να υπάρχει εξωγενής παρέμβαση, αλλά και το ενδεχόμενο της ασφυξίας, καθώς σύμφωνα με ιατροδικαστικές πηγές που μίλησαν στην ίδια εκπομπή, μπορεί να γίνει απόφραξη στόματος και μύτης και στα παιδιά να μην είναι πολύ έντονα τα ευρήματα.

Παράλληλα, αίσθηση προκαλεί η δήλωση της παιδοογκολόγου που παρακολουθούσε την μικρή Μαλένα καθώς, όπως ανέφερε σε ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής, το κοριτσάκι ενώ νοσηλευόταν και έδινε μάχη με την λευχαιμία, δεν φαίνεται να έχασε τη ζωή του εξαιτίας της ηπατικής ανεπάρκειας, όπως έχει ειπωθεί.

Η γιατρός της Μαλένας σημείωσε πως η κλινική εικόνα του παιδιού μέχρι την ώρα που πήγε να κοιμηθεί ήταν άριστη. «Δεν είχε ηπατική ανεπάρκεια, το βεβαιώνω 100%», ανέφερε χαρακτηριστικά η γιατρός της Μαλένας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι γονείς έχουν ζητήσει την Κυριακή, που είναι το μνημόσυνο της Τζωρτζίνας και θα πενθήσουν και για τα τρία παιδιά τους, να μην εμφανιστούν δημοσιογράφοι, όπως ανέφερε ο δικηγόρος της οικογένειας.

in.gr