Νεκρή στα 33 της η Ειρήνη Σταμούλη: Βουβός πόνος στη Ρόδο για τη μαμά των διδύμων που έφυγε πρόωρα απ’τη ζωή
1 year, 6 months ago
6

Βουβός πόνος και θλίψη έχει σκεπάσει την Ρόδο στο άκουσμα της είδησης του αιφνίδιου θανάτου της 33χρονης Ειρήνης Σταμούλη, μαμάς δίδυμων αγοριών.

 

Η νεαρή μητέρα και δασκάλα χορού έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, ενώ πάλεψε γενναία με την ασθένεια, που την ταλαιπώρησε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Τα δίδυμα αγοράκια της μαζί με τον μπαμπά και τους υπόλοιπους συγγενείς θα την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά σήμερα στις 5 το απόγευμα στον Ταξιάρχη Ρόδου.

Η 33χρονη Ειρήνη Σταμούλη έφυγε από τη ζωή το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου.

Πρόκειται για την νεότερη κόρη του Θανάση Σταμούλη, προέδρου της Ένωσης Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σκορπίζοντας θλίψη σε όλη την κοινωνία της Ρόδου.

Συλλυπητήριο μήνυμα Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου

Σε συλλυπητήριο μήνυμα που εξέδωσε η Ένωση Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, αναφέρει τα εξής:

 

«Τεράστια θλίψη στο Σωματείο ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου αφού χθες 17 Σεπτεμβρίου 2022 έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων η Ειρήνη Σταμούλη, η μικρότερη κόρη του Προέδρου μας Θανάση Σταμούλη και σύζυγος του μέλους του ΔΣ μας Άρη Γυφτάκη. Η Ειρήνη ένα εξαιρετικό κορίτσι μόλις 32 χρονών γεμάτη ζωή, υπέροχη σύζυγος, μητέρα δυο δίδυμων αγοριών και δασκάλα χορού, πάλεψε για ενάμιση χρόνο με την επάρατη νόσο αλλά σήμερα έχασα την μάχη αφήνοντας ένα τεράστιο κενό πίσω της.

Σύσσωμο το ΔΣ ύστερα από έκτακτη συνεδρίαση αποφάσισε:

Σύσσωμη παρουσία του ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 5:00 το απόγευμα στον Ταξιάρχη Ρόδου.

Κατάθεση στεφάνου στην μνήμη της Ειρήνης

 

Να μην λειτουργήσει το γραφείο του Σωματείου έως την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου λόγο πένθους και
Να δημοσιευθεί το παρόν στο τύπο

Τα μέλη του ΔΣ εύχονται ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα της Ειρήνης και να δώσει δύναμη και κουράγιο στον Πρόεδρο Θανάση, στον Άρη και σε όλη την υπόλοιπη οικογένεια.

Καλό παράδεισο Ειρήνη».

Η νεαρή κοπέλα έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία μόλις 33 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της, συγγενείς και φίλους, ενώ συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου από τον αδόκητο χαμό της.

enimerotiko.gr