Νένα Χρονοπούλου: «Το παιδί μου έκανε 5 χρόνια να συνέλθει από ακατάλληλο κέντρο»
3 months, 14 days ago
6

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στη «Super Κατερίνα» για τις ακατάλληλες συνθήκες λειτουργίας των ιδρυμάτων για παιδιά ΑΜΕΑ, με αφορμή τον άγριο ξυλοδαρμό παιδιού σε κέντρο.

Τι αναφέρει για τον 17χρονο γιο της;

«Πονέσαμε όσοι είδαμε το βίντεο με την κακοποίηση στο ίδρυμα. Αγανακτήσαμε, ντραπήκαμε, κλονιστήκαμε. Για αυτό εμείς είμαστε εδώ και κάνουμε την έρευνα και όλη αυτή την κινητοποίηση γιατί πρέπει να αλλάξει η νομοθεσία λειτουργίας αυτών των κέντρων», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το παιδί μου είναι 17 ετών, είναι δυνατόν να μην είχε περάσει από κέντρα; Έχει περάσει και από καλά και από κακά κέντρα. Έχω δει τον Χρήστο ταλαιπωρημένο, έχω καταλάβει ότι δεν περνούσε καλά, έχω δει σημάδια πάνω του. Το πήρα το παιδί μου από εκεί αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Εμένα το παιδί μου έχει αλλάξει χαρακτήρα όταν πήγαινε σε ένα τέτοιο κέντρο, έκανε πέντε χρόνια να συνέλθει. Ποιος ξέρει τι έβλεπε».

«Ο Χρηστάκης με έβαλε σε έναν δρόμο που είναι ευλογημένος. Τον μαθαίνω να αποδέχεται τον εαυτό του, έτσι όπως είναι. Να λέει δόξα το Θεό που και σήμερα πέρασε μια ωραία μέρα, να αγαπάει και να του φτάνουν λίγα πράγματα», κατέληξε.