Νίκαια: Θύμα απαγωγής από πέντε άτομα η 14χρονη Μαρκέλλα – Γιαννόπουλος: Την κακοποίησαν σεξουαλικά
1 year, 6 months ago
6

Λεπτομέρειες για την φρίκη που βίωσε στα χέρια των απαγωγέων της η 14χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε από την περιοχή της Νίκαιας την περασμένη Παρασκευή και τελικά βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης, έδωσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού.

Σύμφωνα με τον Κώστα Γιαννόπουλο «ήταν απαγωγή από πέντε άτομα στα χέρια των οποίων η 14χρονη Μαρκέλλα πέρασε μια φρικτή κατάσταση».

Όπως κατήγγειλε, οι απαγωγείς της 14χρονης από την Νίκαια την κακοποίησαν «και σωματικά και σεξουαλικά, καθώς προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν», διευκρινίζοντας ότι στόχος τους ήταν να εκδίδουν την Μαρκέλλα.

«Τελικά λόγω της δημοσιότητας που υπήρξε, αναγκάστηκαν να την αφήσουν» πρόσθεσε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού διευκρινίζοντας ότι η 14χρονη βρέθηκε τελικά στο Μαρκόπουλο.

«Ήταν σε φρικτή κατάσταση η Μαρκέλλα. Βρέθηκε στο Μαρκόπουλο, επικοινώνησε με τους γονείς της και στη συνέχεια πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί καταγγελία» κατέληξε ο κ. Γιαννόπουλος.

Η 14χρονη απήχθη μπροστά στα μάτια της αδελφής της, ενώ οι δυo τους κατευθύνονταν προς το φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους. Το ανήλικο κορίτσι άρπαξε με τη βία ένας άνδρας, την έβαλε στο όχημά του και εξαφανίστηκαν.

Η αδελφή της, που ειδοποίησε τους γονείς τους, φέρεται να είπε ότι μαζί με τον άνδρα που άρπαξε την Μαρκέλλα βρίσκονταν ακόμη πέντε άτομα.

Η οικογένεια κατήγγειλε το περιστατικό στο ΑΤ Νίκαιας και το Χαμόγελο του Παιδιού ενεργοποίησε Amber Alert δίνοντας στη δημοσιότητα τα στοιχεία της 14χρονης προκειμένου να βρεθεί.

Σημειώνεται ότι η μητέρα της ανέφερε πως το κορίτσι είχε πέσει ξανά θύμα αρπαγής.