Νοσηλεύτρια σε Εξαδάκτυλο: «Υπογράψτε μου ότι δεν θα πάθω τίποτα αν κάνω το εμβόλιο. Θα το κάνετε;»
2 years, 7 months ago
6

Η Βιβή Δημοπούλου, νοσηλεύτρια στη ΜΕΘ στο νοσοκομείο του Ρίου, διαφωνεί με την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και όχι με το εμβόλιο.

 

«Διατηρώ τις επιφυλάξεις μου. Δεν έχω πειστεί ακόμη για την αποτελεσματικότητα και την ωφελιμότητα των εμβολίων», τόνισε.

Νοσηλεύτρια σε Εξαδάκτυλο: «Υπογράψτε μου ότι δεν θα πάθω τίποτα αν κάνω το εμβόλιο»

Μάλιστα, η κ. Δημοπούλου απευθυνόμενη στον κ. Εξαδάκτυλο είπε: «Υπογράψτε μου ότι δεν θα πάθω τίποτα αν κάνω το εμβόλιο – Θα το κάνετε;;;».

Από την πλευρά του ο κ. Εξαδάκτυλος της απάντησε ότι «δεν θα το κάνει γιατί αυτό δε μπορεί να το κάνει κανένας λογικός άνθρωπος». 

 

Παράλληλα, η κ. Δημοπούλου αναφέρθηκε στις παρενέργειες και στην υπόθεση της 27χρονης από την Κέρκυρα, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Εξαδάκτυλος, έξι νέοι άνθρωποι που δεν εμβολιάστηκαν έχασαν τη ζωή τους την τελευταία εβδομάδα.

 

«Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιος θα νοσήσει βαριά και ποιος ήπια. Ήδη ξέρουμε ότι η long covid θα συνοδεύεει τους νοσούντες για πολύ καιρό, δεν ξέρουμε όμως ποιες θα είναι οι επιπτώσεις».

 

enimerotiko.gr