Ο Κόμπι Μπράιαντ έβγαλε 400.000.000 $… μετά θάνατον
2 years, 1 month ago
6

Ο Κόμπι Μπράιαντ μπορεί να ήταν ένας απίστευτος παίκτης μπάσκετ, όμως αποδείχθηκε πως ήταν εξίσου καλός και στον χώρο των επενδύσεων. Καθώς ακόμα και μετά θάνατον συνεχίζει να προσφέρει μεγάλα κέρδη στην οικογένειά του.

Ο Black Mamba, που πριν από δύο ημέρες έκλεισε δύο χρόνια που δεν βρίσκεται πια κοντά μας, κατείχε το 10% μιας εταιρείας που παρήγαγε ένα ενεργειακό ποτό ονόματι «BodyArmor», με την εταιρεία να εξαγοράζεται από την Coca Cola, αποφέροντας το πολύ υψηλό ποσό των 400.000.000 δολαρίων στη γυναίκα του, Βανέσα Μπράιαντ.

Ο επιχειρηματικός κολοσσός που παράγει το πασίγνωστο αναψυκτικό, είχε ήδη στην κατοχή του το 15% της εν λόγω εταιρείας και έτσι αποφάσισε να προχωρήσει στην πλήρη εξαγορά της, αποκτώντας το υπόλοιπο 85%. Σκοπός της αγοράς είναι να ανταγωνιστεί στο «Gatorade» που ανήκει στην Pepsico.

Ήταν το 2014 όταν ο Κόμπι αποφάσισε να επενδύσει στο φιλόδοξο αυτό πρότζεκτ, βγάζοντας από την τσέπη του περίπου 6.000.000 δολάρια, τα οποία έπειτα από οκτώ χρόνια απέφεραν στην οικογένειά του συνολικά 400.000.000!

«Συγχαρητήρια! Τα κατάφερες! Πάντα ήσουν ένα βήμα μπροστά. Είμαι περήφανη για όσα έχεις καταφέρει. Εύχομαι να ήσουν εδώ ώστε να μπορέσω να γιορτάσω. Αξίζεις όλα τα εύσημα για αυτό. Είσαι ακόμα ΥΠΕΡΟΧΟΣ. Σε αγαπώ. Θα σε αγαπώ για πάντα. Συγχαρητήρια Κόμπι, Μάικ Ραπόλε και στην υπόλοιπη ομάδα του BodyArmor», έγραψε η σύζυγος του Mamba στα σόσιαλ μίντια.

Φυσικά και ο ιδρυτής της εταιρίας, Μάικ Ραπόλε, ευχαρίστησε τον θρύλο του μπάσκετ, αναφέροντας μέσω μηνύματός του: «Δεν θα ήμασταν εδώ χωρίς το όραμα και την πίστη του Κόμπι Μπράιαντ. Η BodyArmor δεν θα μπορούσε να επιτύχει όσα κατάφερε. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαστε μέρος της Coca Cola και πλέον κοιτάμε το μέλλον».