Ο Μάκης Κατμερτζόγλου υπέβαλε μήνυση κατά της Ι.Τούνη για το «ροζ» βίντεο – «Λέει ψέματα»
2 years, 3 months ago
6

Ο 35χρονος Αρτέμης (Μάκης) Κατμερτζόγλου, κατέθεσε πριν από λίγη ώρα μήνυση στο Α.Τ Λευκού Πύργου εναντίον της Ιωάννας Τούνη, γράφοντας ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ με το «ροζ» βίντεο της ξανθιάς τηλεπερσόνας που τον κατονομάζει, μέσω του λογαριασμού της στα social media, ανοικτά ως τον υπεύθυνο της διαρροής.

Ο 35χρονος συνοδευόμενος από τους δικηγόρους του Γιάννη Γλύκα και Σωτηρία Πανουσάκη, μετέβη χθες αργά το βράδυ στην Αστυνομία και κατέθεσε τη μήνυση προκειμένου να κινηθεί νομικά για τη συκοφαντική δυσφήμιση που όπως ισχυρίζεται υφίσταται από την Ιωάννα Τούνη.

«Ειδικότερα το Σάββατο και περί ώρα 19:40, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο ίνσταγκραμ με το όνομα J Touni βίντεο με την ίδια να αναφέρει ότι εγώ, καθώς με κατονομάζει, διέρρευσα revenge πορνό βίντεο με εμένα και την ίδια σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου. Αυτό είναι ψευδές καθώς για το εν λόγω βίντεο είχα υποβάλλει στις 10 Μαΐου 2020 μήνυση, κατά παντός υπευθύνου στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος Θεσσαλονίκης.

Απ’ όσο γνωρίζω για το εν λόγω περιστατικό και η Τούνη Ιωάννα είχε κάνει μήνυση κατά αγνώστων καθώς το αναφέρει σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άλλωστε και στη σημερινή της τρισέλιδη δημοσίευση, την οποία εγχειρίζω, αναφέρει ότι δεν έχει ισχυρές αποδείξεις και ότι μπορώ να τις κάνω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

Αυτή η δημοσίευση είναι ψευδής το σύνολο της και προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη μου ανεπανόρθωτα, καθώς το προφίλ της είναι δημόσιο, έχει αναδημοσιευτεί σε όλες τις σελίδες όπως και στο Πρώτο Θέμα και το in gr με φωτογραφίες μου, Και έχω κατακλυστεί από επικριτικά μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρώ. Ζητώ την κατά το νόμο τιμωρία της».

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του Αρτέμη Κατμερτζόγλου Σωτηρία Πανουσάκη και Ιωάννης Γλύκας τονίζουν πως:

«Την 15/01/2022 και περί ώρα 19.40 η κ.Ιωάννα Τούνη σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατονόμασε τον ΑΡΤΕΜΙΟ ΚΑΤΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ ( «Μάκης Κατμετζόγλου»), ως τον  υπαίτιο ανάρτησης ερωτικού  video (porn revenge), πράξη ποινικώς  αξιόποινη και ηθικώς  κολάσιμη. Η συγκεκριμένη  δημοσίευση  αναπαρήχθη  –  δυστυχώς, ως κατά τεκμήριο αληθής,  σε όλες τις διαδικτυακές εφημερίδες – κανάλια.

Με το παρόν γνωστοποιείται ότι η αναφορά στο πρόσωπο του ανωτέρω είναι ψευδής και η συντάκτρια του δημοσιεύματος το γνώριζε και έχει ήδη υποβληθεί σε βάρος της έγκληση για συκοφαντική δυσφήμιση  στα πλαίσια του αυτοφώρου αδικήματος. Η ενημέρωση γίνεται για αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς θύμα του εν λόγω video είναι και ο ίδιος ο κ.Κατμερτζόγλου, ο οποίος πρώτος (από την επόμενη μέρα) έχει ήδη από το 2020 υποβάλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου και Ως εκ τούτου, η αναπαραγωγή αφενός μίας ψευδούς και συκοφαντικής είδησης και αφετέρου των προσωπικά στοιχείων (βλ. φωτογραφίες) του κ. Κατμερτζόγλου, καθιστά όλους υπόλογους ενώπιον του νόμου. Η υπόθεση έχει ήδη πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αναμένουμε από τις αρχές να πράξουν το καθήκον τους».