Ο παίκτης του Master έκοψε τα μαλλιά του & τα χάρισε στα παιδιά με καρκίνο
2 months, 8 days ago
6

Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του MasterChef. O 33χρονος σεφ ξεχώρισε όχιμόνο για τις μαγειρικές ικανότητές τους αλλά και γιατί θεωρείται από πολλές γυναίκες ως ένας γοητευτικός άντρας.

Μετά το τέλος του μαγειρικού ριάλιτι δεν σταμάτησε να ασχολείται με τις μεγάλες του αγάπες, τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, ενώ δεν σταματάει να επικοινωνεί με όλους μέσω των social media.

Ο 33χρονος Θάνος Σπανός έκανε μία πολύ συγκινητική κίνηση.

Το απόγευμα της Κυριακής αποφάσισε να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του και απευθύνθηκε στον κομμωτή του Δημήτρη Μητροπέτρο (γνωστός παό τις συνεργασίες του με μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του τραγουδιού) και εμπιστεύθηκε την αλλαγή του στα χέρια του.

Ο Θάνος ανακοίνωσε στο Instagram την απόφασή του να αποχωριστεί τα μακριά μαλλιά του, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, χρησιμοποιώντας τα hashtag #ready #for #haircut #donation #hair #for #good #big #time #masterchefgr, τα οποία υποδεικνύουν που θα πήγαιναν τα μαλλιά του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Λίγο αργότερα έκανε την αποκάλυψη και έδειξε σε όλους ότι κουρεύτηκε με την ψιλή! Ενθουσιασμένος πόζαρε, μαζί με τον κομμωτή του, ο οποίος κρατούσε στα χέρια του τα μαλλιά του Θάνου που αποχωρίστηκε.