Ο Πολάκης πήρε την ντουντούκα από τον Γιαννάκο -Είπε ό,τι ήθελε και μετά κλειδώθηκε στο υπουργείο [βίντεο]
2 months, 20 days ago
6

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν από νωρίς το πρωί έξω από το υπουργείο Υγείας, μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων ΨΝΑ Δρομοκαΐτειο, «Άγιος Σάββας» και «Ελπίς».

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης κατά την άφιξη του στο υπουργείο -εν μέσω αποδοκιμασιών- πήρε τη ντουντούκα των συγκεντρωμένων και εξέθεσε τις θέσεις του. 

Ωστόσο, όπως φαίνεται και στα παρακάτω βίντεο, ο διάλογος με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο ήταν έντονος!

Απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ που δεν ήθελε να τον αφήσει να μιλήσει, ο κ. Πολάκης είπε «Σταμάτα το βρήκες το υπουργείο αυτήν τη φορά, άσε με να μιλήσω στους εργαζόμενους».

Ο Μιχάλης Γιαννάκος, δεν άφηνε τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να μιλήσει, λέγοντάς του πως οι εργαζόμενοι απολύονται και χάνουν τη δουλειά τους. «Θα μας αφήσεις και εμάς να μιλήσουμε;», έλεγε σε έντονο τόνο ο κ. Γιαννάκος, με τον Παύλο Πολάκη να του απαντά «θα μιλήσεις όταν τελειώσω».

Όταν ο υπουργός τελείωσε με όλα όσα ήθελε να πει, έφυγε και μπήκε μέσα στο υπουργείο, ενώ το συγκεντρωμένο πλήθος τον κατηγορούσε πως δεν δέχεται να ακούσει και τις δικές του θέσεις.

Σημειώνεται ότι η είσοδος του υπουργείου φυλάσσεται από ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας.