Ο σύντροφος της Μυριέλλας Κουρεντή για τα φιλιά με τον Κατσαούνη: «Αφού δεν ταράχτηκα εγώ, γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος;»
2 years, 2 months ago
6

Μετά τα φιλιά που αντάλλαξε με τον Γιώργο Κατσαούνη η Μυριέλλα Κουρεντή και την κριτική που έχει δεχτεί από το κοινό, καθώς έξω από το παιχνίδι βρίσκεται σε σχέση με τον μουσικό, Γιώργο Λυγνό, εκείνος θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να δείξει δημόσια την στήριξή του στην αγαπημένη του.

Αν και πρόσφατα έκανε ορισμένες δηλώσεις στο περιοδικό Hello και ξεκαθάρισε ότι στηρίζει 100% την παίκτρια του Survivor, θέλησε να τοποθετηθεί ξανά, αυτή τη φορά στην εκπομπή Love It και να εξηγήσει πως ο ίδιος δεν ενοχλείται καθόλου από το φλερτ της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη, οπότε και κανείς άλλος δε θα έπρεπε να ασχολείται με αυτό το θέμα.

Αρχικά, ο Γιάννης Λυγνός δήλωσε: «Επειδή το όλο ζήτημα με τη Μυριέλλα έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις, δεν θα ήθελα να μιλήσω πολύ γι’ αυτό ξανά. Ήδη έκανα κάποιες δηλώσεις στο Hello και είπα ότι είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Αυτή τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες. Κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για την σύντροφό του και το φλερτ με τον παίκτη των Μαχητών: «Μέσα από αυτές τις δηλώσεις μου, ήθελα να δείξω τη γλυκιά μου συμπαράσταση στη Μυριέλλα, καθώς γνωρίζω ότι θα βρεθούν άνθρωποι να την κακολογήσουν. Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει μια σχέση αγάπης για τη μουσική πάνω απ’ όλα και τη στηρίζω σε οτιδήποτε την κάνει να νιώθει όμορφα σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες στο παιχνίδι. Όσον αφορά τις σκηνές με τον Κατσαούνη δεν με τάραξαν και από τη στιγμή που δεν ενοχλούμαι εγώ, δεν καταλαβαίνω γιατί να ενοχληθεί κάποιος άλλος».