Ο Βούτσης πήγε όλο τον ΣΥΡΙΖΑ στην παρουσίαση του συνδυασμού της συζύγου του [εικόνες]
5 months, 18 days ago
6

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Αλέξης Χαρίτσης και η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ήταν ανάμεσα στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν στην παρουσίαση του δημοτικού συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα» για την Κηφισιά με επικεφαλής της σύζυγο του Νίκου Βούτση, Αγγελική Παπάζογλου.

Στην αίθουσα «Βασίλης Γκατσόπουλος» του δημαρχείου Κηφισιάς έδωσαν το παρών μέλη της κυβέρνησης, ευρωβουλευτές και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης. Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο υπουργός Εσωτερικών Αλέξης Χαρίτσης, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Τάσος Πετρόπουλος, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης, η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών Θανάσης Δημάκης, ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης.

Στην εκδήλωση, μεταξύ άλλων, βρέθηκε και ο πρώην υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

Η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς Αγγελική Παπάζογλου παρουσίασε τον συνδυασμό «Κοινωνία Παρούσα» και τους υποψήφιους συμβούλους της.

Ο Πάνος Σκουρλέτης και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στην εκδήλωση παρουσίασης του συνδυασμού «Κοινωνία Παρούσα»

Η Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου

Το «παρών» μεταξύ άλλων έδωσε και ο Αλέξης Χαρίτσης

Ο Νίκος Βούτσης δεν μπορούσε να λείπει από την παρουσίαση του συνδυασμού της συζύγου του

Η Αγγελική Παπάζογλου

Η Αγγελική Παπάζογλου παρουσιάζει τους υποψήφιους συμβούλους της

Φωτογραφίες: Βορεινή