Ορέστης Τζιόβας: «Ο Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός και ο Λιγνάδης αλαζόνας»
1 month, 8 days ago
6

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Ορέστη Τζιόβα.

O ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τις δύσκολες οικονομικά περιόδους που έχει περάσει, το ελληνικό #metoo, το λόγο που ξεκίνησε ψυχοθεραπεία αλλά και την πρόταση που δέχτηκε για την τηλεόραση.

«Φυσικά και υπήρχαν περίοδοι που δεν χτυπούσε το τηλέφωνο για δουλειά. Υπάρχει οικονομικός ανταγωνισμός, άνθρωποι που δέχονται δουλειές με λιγότερα χρήματα. Βγαίνουν συνεχώς νέοι ηθοποιοί. Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να τα παρατήσω, αλλά την αγαπάω αρκετά αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε.

«Όταν μένεις από χρήμα ξαφνικά, ψάχνεις και κάνεις κάτι άλλο. Έχω δουλέψει πολύ στην εστίαση και πριν 3 χρόνια δούλευα στην κουζίνα ενός μαγαζιού με φαγητό», πρόσθεσε αναφορικά με όσα έκανε την περίοδο που δεν είχε κάποια δουλειά ως ηθοποιός.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν αυταρχικός, για αυτά που κατηγορείται δεν είχα άμεση εικόνα αλλά δεν έπεσα και από τα σύννεφα. Δεν υπήρχε καλή εικόνα για εκείνον. Στη συνεργασία μου με τον Δημήτρη Λιγνάδη υπήρχε αλαζονεία, ήθελε να σκηνοθετήσει και να πρωταγωνιστήσει. Ήταν χειριστική η συμπεριφορά του», σχολίασε ο ίδιος για τους δύο γνωστούς ηθοποιούς που έχουν έρθει αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη μετά από καταγγελίες εναντίον τους στο πλαίσιο του κινήματος #metoo.

Για το ίδιο θέμα, συμπλήρωσε: «Σίγουρα υπάρχουν μεγάλοι ηθοποιοί που έχουν κακοποιητικές συμπεριφορές που δεν έχουν γίνει γνωστές και δεν έχουν καταγγελθεί».

«Πρόσφατα ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, για να μιλάω και να μοιράζομαι», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για το τηλεοπτικό του μέλλον, απάντησε:«Δε μου έχει γίνει πρόταση για κάποιο σόου, θα με ενδιέφερε η παρουσίαση. Μου έχει γίνει πρόταση για να παρουσιάσω τηλεπαιχνίδι στην Κύπρο, μου ταιριάζει, είμαι αρκετά επικοινωνιακός, έχω χιούμορ πιστεύω θα μου ταίριαζε η αλληλεπίδραση με τον κόσμο».

Ο Ορέστης Τζιόβας συμμετέχει στην παράσταση «Επαρχία» στο θέατρο «Οδός Κυκλάδων – Λευτέρης Βογιατζής».

in.gr