Οργή διασωθέντα από το κυβερνητικό έγκλημα στα Τέμπη κατά Α.Πορτοσάλτε: «Αν τον δω δε ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου» «Ο Θεός να τους κάνει ανθρώπους! Μπορούν να λένε τέτοια πράγματα ειδικά σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους;»
1 year, 23 days ago
6

Καταπέλτης ήταν ο Άγγελος, διασωθείς από το κυβερνητικό έγκλημα στα Τέμπη που στοίχησε τη ζωή σε 57 συνανθρώπους μας, κατά του Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος υποστήριξε λίγες ώρες μετά την τραγωδία πως «τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε»!

Την δήλωση ο φιλοκυβερνητικός δημοσιογράφος την είχε κάνει στην ΕΡΤ ο Άρης Πορτοσάλτε, στον απόηχο της ασύλληπτης σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη σε μία προσπάθεια να «ξεπλυθεί» και σε αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Αφού είχε αναφερθεί στο ναυάγιο του Εξπρές Σάμινα με τους 81 νεκρούς, και τα δύο δυστυχήματα στα Τέμπη με το πούλμαν του ΠΑΟΚ αλλά και το σχολικό λεωφορείο, λέγοντας πως έγιναν και στη συνέχεια εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα, αλλά φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων, αναφέρθηκε στην τραγωδία, στο κυβερνητικό έγκλημα των Τεμπών λίγες ημέρες πριν λέγοντας πως: «Τα δυστυχήματα είναι θυσίες για να βελτιωθούμε»!

Ο Άγγελος Τσιαμούρας επέβαινε στην μοιραία αμαξοστοιχία στο βαγόνι 6 και κατάφερε να σώσει 16 επιβάτες από την «πύρινη κόλαση».

Μη μπορώντας να συγκρατήσει την οργή του για όσα ακούγονται όλες αυτές τις ημέρες, απάντησε στον Άρη Πορτοσάλτε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά:

«Είμαστε σε μια Ελλάδα του φαίνεσθαι και αυτό φάνηκε από αυτό που είπε ο άνθρωπος (Α.Πορτοσάλτε) χάθηκαν τόσες αθώες ψυχές αλλά δεν πήγαν χαμένες
 
Εγώ εκείνη την ώρα που το άκουσα αυτό και τα ουρλιαχτά που άκουσα, αν αυτόν τον άνθρωπο τον έβλεπα εκείνη την ώρα, ή αν τον δω, δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδρασή μου.

Πεθαίνουν 57 άτομα κυρίως νέοι και εσένα σε νοιάζει ότι θα φτιάξεις γραμμή;

Είμαστε σοβαροί με κάτι τέτοιους ανθρώπους; Ο Θεός να τους κάνει ανθρώπους! Μπορούν να λένε τέτοια πράγματα ειδικά σε γονείς που έχουν χάσει τα παιδιά τους;

Εγώ τη μάνα μου θα την αγκαλιάσω; Οι άλλες μανάδες πως θα αγκαλιάσουν τα παιδιά τους;».

 pronews.gr