Οργή στην Κάρπαθο για τον Πακιστανό που βίασε 11χρονη
3 years, 4 months ago
6

Η οργή των κατοίκων της Καρπάθου ξεχειλίζει για έναν 25χρονο Πακιστανό, ο οποίος είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενος με την κατηγορία της αποπλάνησης σε βάρος μιας 11χρονης τον περασμένο Απρίλιο!

Την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με τη «η δημοκρατική», ο νεαρός αλλοδαπός κλήθηκε σε συμπληρωματική απολογία ενώπιον της τακτικής ανακρίτριας Ρόδου, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε νέα δίωξη για βιασμό σε βάρος της ανήλικης. Το κουβάρι της φρικιαστικής υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται στις 24 Απριλίου 2020, όταν η μητέρα της 11χρονης κατήγγειλε τον 25χρονο στην Αστυνομία.

Την εξανάγκασε

Οπως είπε στους αστυνομικούς του Α.Τ. Καρπάθου, νωρίτερα την ίδια ημέρα η ανήλικη είχε φύγει από το σπίτι, με συνέπεια να την αναζητήσει στη γειτονιά μαζί με την άλλη της κόρη. Λίγη ώρα αργότερα την είδαν να βγαίνει από μία πολυκατοικία που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του 25χρονου, στη Χώρα του νησιού, ενώ στις εξηγήσεις που έδωσε αργότερα στην αδελφή του το κοριτσάκι εκμυστηρεύτηκε ότι είχε ξαναβρεθεί με τον Πακιστανό στο διαμέρισμά του. Μάλιστα, όπως είπε, ο νεαρός παιδεραστής την είχε φιλήσει επανειλημμένα στο στόμα, ενώ την είχε εξαναγκάσει σε ασελγείς πράξεις παρά τη θέλησή της!

Όπως προέκυψε από τις αστυνομικές έρευνες, ο 25χρονος, ο οποίος εργαζόταν σε ξυλουργείο, είχε γνωρίσει την 11χρονη δέκα ημέρες προτού συλληφθεί. Τη μία από τις δύο φορές που έμεινε μόνος μαζί της τής έβγαλε τα ρούχα από τη μέση και πάνω, τη θώπευσε στο στήθος, ενώ ενήργησε και ασελγή πράξη σε βάρος της. Στους αστυνομικούς, ο ίδιος ομολόγησε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως πίστευε ότι το κοριτσάκι ήταν 20 χρόνων! Μάλιστα, προσπάθησε να τους πείσει ότι η 11χρονη ένιωθε έλξη για εκείνον, περιγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια και όσα έκανε!

Ωστόσο, ενώπιον της ανακρίτριας ανακάλεσε την προανακριτική απολογία του, λέγοντας ότι απλώς αγκάλιασε και φίλησε την 11χρονη, ενώ επανέλαβε ότι δεν γνώριζε ότι ήταν ανήλικη.

Σύμφωνα, πάντως, με κάποιες μαρτυρικές καταθέσεις, ο Πακιστανός γνώρισε την 11χρονη έξω από το δημοτικό σχολείο, ενώ το παιδί τον είχε ενημερώσει ότι είναι μαθήτρια. Προέκυψε ακόμη ότι στην πρώτη συνάντηση που είχε με τον 25χρονο το κοριτσάκι τρόμαξε και έφυγε, ενώ τη δεύτερη φορά τον ακολούθησε στο σπίτι του, πιστεύοντας ότι ήθελε να την κεράσει απλώς ένα αναψυκτικό.

newsbreak.gr