Οργισμένος πατέρας για Πορτοσάλτε: «Ας έπαιρνε την οικογένεια του να πήγαινε στα Τέμπη να καούν»
1 year, 1 month ago
6

Ο πατέρας του 26χρονου που αγνοείται μέχρι στιγμής μετά το δυστύχημα στα Τέμπη, μίλησε μαζί με τον δικηγόρο του στον αέρα του ΣΚΑΙ.

Δεν δίστασε μάλιστα, οργισμένος να απαντήσει στον Άρη Πορτοσάλτε με αφορμή κάποιες δηλώσεις που έκανε μετά το δυστύχημα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στην τραγωδία των Τεμπών έκανε μία αναδρομή σε προηγούμενα δυστυχήματα λέγοντας:

«Έχω την αίσθηση πως όταν έγινε το ναυάγιο του Εξπρές Σαμινα και χάθηκαν άνθρωποι έξω από την Πάρο εκσυγχρονίσαμε την ακτοπλοΐα. Μπήκαν καινούρια καράβια. Όταν έγιναν τρία δυστυχήματα, δύο στα Τέμπη με τους φίλους του ΠΑΟΚ και ένα με τα μαθητούδια από την Ημαθία και το τρίτο στον Άγιο Κωνσταντίνο πάλι με μαθητές, αποφασίσαμε να κάνουμε οδικό δίκτυο, φτιάξαμε σήραγγες και τρένου και δρόμων. Άρα, έπρεπε δυστυχώς να πεθάνουν… και εκεί παιδιά. Παιδιά σχολείου. Δυστυχώς. Αν μου επιτρέπετε, η θυσία είναι θυσία, έγινε, δυστυχώς. Έχω την αίσθηση ότι θα προχωρήσουμε εκτός και αν έχουμε αποφασίσει να κλείσουμε τον ΟΣΕ και πεθάνουμε το τρένο στην Ελλάδα».

Η απάντηση του πατέρα του 26χρονου που χάθηκε στα Τέμπη
Μιλώντας λοιπόν σήμερα ο πατέρας σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, οργισμένος θέλησε να απαντήσει στον Άρη Πορτοσάλτε!

«Είδα χθες σε ένα σάιτ έναν συνάδελφο σας στο κανάλι σας να λέει ότι έπρεπε να γίνει μια θυσία, δηλαδή τι εννοούσε, τι θυσία έπρεπε να γίνει; Έπρεπε να γίνει θυσία; Άμα ήθελε αυτός ας έπαιρνε το τρένο, ας έβαζε την οικογένεια του, τους φίλους και να πηγαίνανε στα Τέμπη να καούν αυτοί. Έπρεπε να γίνει θυσία για να αλλάξει το δημόσιο;», είπε μεταξύ άλλων.