Οταν η Ματσούκα συνάντησε τον Μπουτάρη -Τον αποθέωσε [εικόνα]
5 months, 22 days ago
6

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, είχε η Δήμητρα Ματσούκα.

Η ηθοποιός συνάντησε τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και πόσταρε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποθεώνοντάς τον.

Μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για «έναν άνθρωπο με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορία της Θεσσαλονίκης».

Η ανάρτησή της:

«Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή έμμεσα τη δουλειά μου. Κι αυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνήθως μελαγχολικοί ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας, κάποιος που μου δίνει χαρά όποτε συναντώ και συζητώ-ανεξαρτήτως θέματος. Ένας άνθρωπος με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια, που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστορίας της Θεσσαλονίκης. Και κάποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριέται η ηλικία με αριθμούς, όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάνω μια εξαίρεση, ποστάροντας μια φωτογραφία που δεν αφορά άμεσα ή εμμεσα τη δουλειά μου. Κιαυτο γιατί ο Γιάννης Μπουτάρης υπήρξε μια όαση στην συνηθως μελαγχολικη ιστορία της τοπικής αυτοδιοίκησης αυτής της χώρας,κάποιος που μου δίνει χαρα όποτε συναντώ και συζητώ-ανεξαρτήτως θέματος. Ένας άνθρωπος με μια χαμηλών τόνων ζωντάνια,που τόλμησε να κάνει μια ποιοτική στροφή ώστε να ξαναγραφτεί η ιστοριας της Θεσσακονικης.Και καποιος που αποδεικνύει ότι δεν μετριεται η ηλικία με αριθμους,όταν υπάρχει δίψα και αγάπη για τη ζωή και την ουσία της.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις 18 Δεκ, 2018 στις 7:54 πμ PST