Ουισκόνσιν – Νεκροί και πάνω από 20 τραυματίες από την «εισβολή» αυτοκινήτου σε Χριστουγεννιάτικη παρέλαση
2 years, 5 months ago
6

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη με την  «εισβολή» αυτοκινήτου σε χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα, με αποτέλεσμα να «υπάρχουν νεκροί», ανάμεσά τους και παιδιά και πάνω από 20 τραυματίες.

«Υπάρχουν νεκροί»

Κόκκινο SUV έπεσε χθες Κυριακή πάνω σε ανυποψίαστους ανθρώπους, ανάμεσά τους μικρές μαθήτριες με πομ-πομ, που συμμετείχαν σε παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη παρέλαση στη Γουόκεσα, στην πολιτεία Ουισκόνσιν (βόρειες ΗΠΑ), με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πάνω από 20 και να υπάρξουν θάνατοι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο Νταν Τόμσον, ο αρχηγός της αστυνομίας στην πόλη αυτή 72.000 κατοίκων, κάπου 32 χιλιόμετρα από το Μιλγουόκι, δήλωσε πως πρόσωπο ενδιαφέροντος έχει τεθεί υπό κράτηση και ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε βρίσκεται στα χέρια των αρχών.

«Το όχημα χτύπησε πάνω από 20 ανθρώπους. Αρκετά θύματα είναι παιδιά και υπάρχουν ορισμένοι θάνατοι», δήλωσε ο κ. Τόμσον σε δημοσιογράφους.

Όταν ερωτήθηκε πόσοι είναι οι νεκροί, ο αρχηγός της αστυνομίας περιορίστηκε να πει πως «δεν έχω ακριβή αριθμό αυτή τη στιγμή».