Π.Πολάκης σε ΣΥΡΙΖΑ: «Θα τα πούμε όλα στα όργανα του κόμματος – Με πηγές δεν κάνω διάλογο» «Εκεί θα μιλήσουμε και θα δούμε ποιος έχει δίκιο»
1 year, 1 month ago
6

Απάντηση για την αντίδραση από την επίσημη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτησή του έδωσε πριν από λίγο, με νέα ανάρτησή του, ο Παύλος Πολάκης.

Ο βουλευτής Χανίων παραπέμπει τη διαφωνία του στα όργανα του κόμματος (πολιτική γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή) και απειλεί ευθέως, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «με πηγές δεν σκοπεύω να ανοίξω διάλογο».

Είπε πιο συγκεκριμένα:

«Θα τα πούμε ΟΛΑ στην πολιτική γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή. Με «πηγές» δεν θα ανοίξω διάλογο.

Προφανώς υπάρχουν και διαδικασίες και όργανα στα οποία και συμμετείχα και εκλέχθηκα και μάλιστα με υψηλότατα ποσοστά.

Εκει θα μιλήσουμε και θα διευκρινίσουμε ποιος έχει δίκιο».

Σημειώνεται ότι την Τρίτη ή το αργότερο την Τετάρτη θα συνεδριάσουν τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να συζητήσουν την υπόθεση του βουλευτή Χανίων, ο οποίος όπως επισημαίνεται από την Κουμουνδούρου «έθεσε τον εαυτό του εκτός ΣΥΡΙΖΑ».

Ο βουλευτής Χανίων τέθηκε σήμερα εκτός  των ψηφοδελτίων του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση του Αλέξη Τσίπρα και φυσικά το ερώτημα είναι εάν επίκειται και διαγραφή του Π.Πολάκη από το κόμμα, όπως ε΄χει ζητήσει η ΝΔ.

Η  σημερινή του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με την οποία αναφέρεται σε 33 δικαστές, δημοσιογράφους, τραπεζίτες και τον επικεφαλής της ΑΑΔΕ αποτέλεσε θρυαλλίδα εσωκομματικών εξελίξεων, μένοντας εκτός ψηφοδελτίων.

«Υψηλόβαθμες κομματικές πηγές» μετέδιδαν πως ουσιαστικά ο Παύλος Πολάκης «έθεσε εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης», καθώς η σημερινή ανάρτησή του, με την οποία ο Σφακιανός πολιτικός επέλεξε να τραβήξει διαφορετικό δρόμο από την κοινή, κομματική γραμμή.

Προφανώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται σε αυττές τις πηγές.

Μάλιστα, κορυφαία στελέχη ερμήνευσαν τη σημερινή στάση του ως «προσήλωση σε προσωπικές στρατηγικές», αποδίδοντας ιδιοτελή κίνητρα στις απανωτές διαφοροποιήσεις του βουλευτή Χανίων.

 pronews.gr