ΠΑΟΚ και Άρης συμφώνησαν για φιλικό ματς – Σκληρές δηλώσεις Γκαγκάτση για τον δολοφόνο
2 years, 1 month ago
6

Σκληρές δηλώσεις για το στυγερό έγκλημα με την δολοφονία του 19χρονου Άλκη, έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Μάκης Γκαγκάτσης μετά την σύσκεψη των εκπροσώπων των τριών ΠΑΕ, ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή οι οποίοι συνάντησαν τον εισαγγελέα πρωτοδικών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου στο δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Γκαγκάτσης με δηλώσεις του μετά την συνάντηση χαρακτήρισε τον δολοφόνο του Άλκη τόνισε πως «είναι κοινός εγκληματίας, δολοφόνος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ, είναι ένα ζώο». Τόνισε δε πως ζητά συγγνώμη για την απώλεια του 19χρονου.

«Ζήτω συγγνώμη ως αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ για το παιδί, τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του» είπε και συμπλήρωσε ότι μαζί με τις άλλες ΠΑΕ και συγκεκριμένα τον κύριο Θεόδωρο Καρυπίδη συμφώνησαν να γίνει ο φιλικός αγώνας ώστε να πέσουν οι τόνοι ανάμεσα στους οπαδούς.

Δείτε βίντεο:

 

Υπενθυμίζεται πως στο γραφείο του κ. Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου βρλεθηκαν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος.

Ο ίδιος, τους κάλεσε στο πλαίσιο της προσπάθειας για διελεύκανση της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού και της διαχείρισης της κρίσης στα οπαδικά τεκταινόμενα της πόλης. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν μάλιστα, και υψηλόβαθμα στελέχη της Διεύθυνσης Ασφάλειας της Θεσσαλονίκης.

Δείτε φωτογραφίες:

gkagkatsis-1
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης
theos-1
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Φώτης Θέος
karypidis-1
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρος Καρυπίδης

Πηγή: thesstoday