Παρενόχληση σε μαθήτριες δημοτικού: Πατέρας αποκαλύπτει τα μηνύματα του δασκάλου στην 11χρονη κόρη του
2 years, 10 months ago
6

Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι περιγραφές για τα σ3ξουαλικού περιεχομένου μηνύματα που έστελνε ο δάσκαλος δημοτικού στις μαθήτριές του στην ανατολική Αττική.

Πατέρας 11χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Πέμπτης θυμάται πως μόλις αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με τον εν λόγω δάσκαλο επικαλέστηκε πως η κόρη του είχε δέκατα και σταμάτησε να την στέλνει στο σχολείο. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «ο δάσκαλος της έστελνε μηνύματα και την ώρα του μαθήματος».

Συνεχίζοντας, ο πατέρας της 11χρονης είπε πως «η κόρη μου δεν έστειλε ποτέ πρώτη μήνυμα και όπως της είχα πει, κάθε φορά που της έστελνε μήνυμα μου το έστελνε. Καταλαβαίνετε ότι πάθαινα “απανωτά εγκεφαλικά”». Νωρίτερα είχε αποκαλύψει στον ΑΝΤ1 ότι ο δάσκαλος είχε στείλει στο κορίτσι 45 σελίδες με μηνύματα μέσα σε τέσσερις ημέρες.

«Όταν της λέει “θέλω να γίνω το αγόρι σου” και “θέλω να σου σηκώσω την μάσκα να σου φιλήσω τα χειλάκια”, δεν θα προχώραγε; Ποιος ξέρει τι παραπάνω θα έκανε», συμπλήρωσε εκφράζοντας την αγωνία του, φοβούμενος ότι θα μπορούσαν σύντομα να ήταν πολύ χειρότερα τα πράγματα, δεδομένου ότι «της είπε την Κυριακή ότι “την Τρίτη, αντί να κάνεις γυμναστική, θα έρθεις να σου κάνω ιδιαίτερα στην τάξη”».

Όπως αποκάλυψε, «στην αρχή τα μηνύματα ήταν σε πολύ πρώιμο στάδιο: “είσαι πολύ καλή” και “πώς πας στα μαθήματα;” και μετά πήγαμε στο “είσαι όμορφη” κτλ. Το μυαλό του ήταν 24 ώρες το 24ώρο στην μικρή μου, Της έστελνε μηνύματα και την ώρα που εκείνος έκανε μάθημα στο σχολείο και η μικρή ήταν στο σπίτι». Προσέθεσε ότι ο δάσκαλος «την Πέμπτη της είπε “δεν πιστεύω να έχεις τα μηνύματα, να τα σβήνεις, έτσι;” και η μικρή του είπε “βεβαίως, κύριε, τώρα που μου το είπατε, θα τα σβήσω”, αλλά δεν τα έσβησε ποτέ».

Υπενθυμίζεται πως για τις συνομιλίες που είχε η κόρη του με τον δάσκαλό της, μίλησε ξανά ο ίδιος λέγοντας πως η κόρη του  δεχόταν μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο από το δάσκαλό της.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, «ανοίχτηκε η μικρή και μου λέει να λέει ‘μπαμπά μου γράψε να με πάρει στην αγκαλιά του περιμένει πώς και πώς να με σφίξει στην αγκαλιά του’ και τέτοια και τρελάθηκα», σημειώνοντας πως συμβούλεψε το παιδί να τον ενημερώνει κάθε φορά που θα λάμβανε τέτοιο μήνυμα.

Κι ευτυχώς το παιδί το έκανε, γιατί «άρχιζε αυτός να στέλνει μηνύματα. Έχω 45 σελίδες μηνύματα σε τέσσερις ημέρες.

Εκδηλώθηκε την Πέμπτη άρχισε να της λέει ‘τι όμορφο κορίτσι που είσαι.Είσαι το πιο όμορφο κορίτσι και έχεις ωραίο χαμόγελο και θα σου βγάλω τη μάσκα και θα σου φιλήσω λέω στο μαγουλάκι και άμα θες να σου δώσω ένα φιλάκι στο στόμα στα χειλάκια και εάν κάνουμε λέει ενισχυτική ιδιαίτερα’ ας το πούμε, “δεν ξέρω αν θα αντισταθώ να σε φιλήσω και τι θες να κάνουμε τι θες να κάνουμε τι άλλο θες να κάνουμε“.

Ξέφυγε εκεί “θα γίνω το αγόρι σου” και “θα σου τα μάθω εγώ όλα και ό,τι θέλεις εσύ θα μου πεις“. Ξεφύγει η κατάσταση εγώ δεν άντεξα», περιγράφει ο πατέρας προσθέτοντας ότι, ο δάσκαλος συμβούλεψε τη μικρή να σβήνει τα μηνύματα, κι εκείνη του είπε ότι το κάνει.

Ο πατέρας την περασμένη Παρασκευή πήρε όλα τα πειστήρια, πήγε στο Ανηλίκων«οι άνθρωποι με περίμεναν, ήταν ενημερωμένοι και με το που διάβασαν τα μηνύματα πήγαν και τον συνέλαβαν αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα», κατέληξε ο πατέρας.