Πατέρας Τοπαλούδη: Μίλησα με γονείς φοιτητριών που έχουν πέσει θύματα βιασμού στη Ρόδο
1 year ago
6

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σχεδόν καθημερινά στο φως, έπειτα από τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη, για βιασμούς και άλλων κοριτσιών στη Ρόδο.

«Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις καταγγελιών, τουλάχιστον σε εμένα που έχουν πάρει, τρεις περιπτώσεις βιασμών που ήταν κοριτσόπουλα που φοιτούσαν εκεί, από Κέρκυρα, από Θεσσαλονίκη, τι να σας πω τώρα…», είπε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, μετά και από τη μήνυση που υπέβαλε μία 32χρονη γυναίκα από τη Ρόδο, η οποία ισχυρίζεται ότι τη βίαζαν, τη βιντεοσκοπούσαν και στη συνέχεια την εκβίαζαν τρεις άνδρες από το νησί. 

Ο κ. Τοπαλούδης αποκαλύπτει ότι έλαβε τρεις κλήσεις από γονείς φοιτητριών που, όπως του είπαν, άγνωστοι είχαν βιάσει τα παιδιά τους στη Ρόδο αλλά δεν το είχαν αποκαλύψει από φόβο.

«Προσέγγιζαν φοιτητριούλες κυρίως, από εκεί και μετά τα εκβίαζαν και προσπαθούσαν να προσεγγίσουν μέσω αυτών των κοριτσιών και άλλα κοριτσάκια. Άρα κάποιοι το είχαν κάνει επάγγελμα. Πήραν τηλέφωνο σε εμάς, τώρα από εκεί και μετά, πρέπει να πάνε να γίνουν καταγγελίες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, στις παρέες νέων στη Ρόδο ο εκβιασμός κοριτσιών μέσω γυμνών τους φωτογραφιών και βίντεο με προσωπικές τους στιγμές που με κάποιο τρόπο υπεκλάπησαν είναι μια γνωστή αλλά κρυφή ιστορία. Στο νησί είναι δημοφιλής μία κλειστή μυστική ομάδα στο facebook στην οποία αγόρια στέλνουν γυμνές φωτογραφίες και βίντεο κοριτσιών τους.