Πάτρα: Δέκα διαφορετικές εκδοχές της οικογένειας για το πανάκι της Ίριδας
1 year, 11 months ago
6

Όλες οι φορές που άλλαξαν την «ιστορία» για το ποιος βρήκε το πανάκι με το αίμα της Ίριδας και τι το έκανε

Δεκάδες στην κυριολεξία είναι οι αντιφάσεις στις οποίες έχει πέσει η οικογένεια Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου από την Πάτρα, σε ότι αφορά στο πανάκι με το αίμα που βρέθηκε δίπλα στην κούνια της Ίριδας, μετά τον θάνατό της.

Να σημειωθεί ότι ήδη ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων έχει μιλήσει ανοιχτά για εγκληματική ενέργεια σε ότι αφορά στο θάνατο της 6 μηνών Ίριδας.

Δέκα διαφορετικές απαντήσεις

Η μητέρα των παιδιών Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά και η αδερφή της Δήμητρα καθώς και ο πατέρας των παιδιών Μάνος Δασκαλάκης, αναφέρθηκαν στις συνεντεύξεις που έχουν δώσει κατά το τελευταίο δίμηνο πολλές φορές στο πώς εντόπισαν και τι το έκαναν το πανάκι με το αίμα με το οποίο κοιμόταν η Ίριδα.

Σοκαριστικό είναι το γεγονός, ότι έχουμε δέκα διαφορετικές εκδοχές.

Σύμφωνα με video που έπαιξε στον ΑΝΤ1, οι γονείς αλλά και η θεία των παιδιών έδιναν κάθε φορά και μία διαφορετική εκδοχή.

«Το βρήκα και το έδωσα στην αδερφή μου να το δώσει στην Αστυνομία» λέει η μητέρα. «Το βρήκαν η Ρούλα και ο Μάνος» λέει η αδερφή. «Ποια αστυνομία» λέει σε άλλη συνέντευξη η μητέρα.

«Το πήρα με γάντια και το έβαλα σε σακούλα και το πήγα στην Αστυνομία» λέει ξανά η αδερφή της μητέρας. «Τα χάρισα τα πράγματα της Ίριδας, αλλά όχι τα προσωπικά της» είπε σε άλλη δήλωση η μητέρα.

Ο Γρηγόρης Λέων για τον θάνατο της Ίριδας

Για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην Ίριδα, ο κ. Λέων προσχώρησε σε μία σοκαριστική αποκάλυψη λέγοντας ότι αυτό βρέθηκε με βεβαιότητα μέσα στο στόμα, του παιδιού.«Το πανάκι θα πρέπει να αξιολογηθεί, όμως για να ποτιστεί ένα πανάκι με δυο σταγόνες αίμα, όπως έχει πει η μητέρα του παιδιού, θα πρέπει να ακουμπήσει στο σημείο όπου έχει αυτό το αίμα. Δεν μιλάμε για ένα αίμα που βγαίνει στο εξωτερικό του στόματος για να μπορέσουμε να το σκουπίσουμε. Μιλάμε για ένα πανάκι που προφανώς εισέρχεται μέσα στην στοματική κοιλότητα και ποτίζεται με τις σταγόνες αυτές».

«Οι δύο αρχικοί πραγματογνώμονες φαίνεται ότι καταλήγουν στην αιτία θανάτου που προσδιορίζεται ως ασφυκτικός θάνατος και να μιλάνε ξεκάθαρα πλέον για εγκληματική ενέργεια για την περίπτωση της Ίριδας».

Σύμφωνα με τον κ. Λέων είναι το παιδί που θα μας οδηγήσει στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

in.gr