Πάτρα – Έστελνε επιστολές μίσους και κολλούσε αφίσες γιατί «δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά της»
1 year, 16 days ago
6

Η καταγγελία στην Αστυνομία και η παρέμβαση της τελευταίας απέτρεψε τα χειρότερα ανάμεσα σε γυναίκα που έστελνε γράμματα μίσους και εκδίκησης σε μία 31χρονη κοπέλα, σε περιοχή της Πάτρας, για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η δράστιδα, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας pelop.gr, δεν είχε στείλει μόνο δύο γράμματα σε λάθος σπίτι, που βρίσκεται κοντά στην οικία της παθούσας, αλλά είχε κολλήσει και αυτοσχέδιες… αφίσες σε κολόνες στην περιοχή του Αγίου Βασιλείου με υβριστικό περιεχόμενο και με φωτογραφία της κοπέλας.

«Μίλησε η κάμερα ασφαλείας

Η οικογένεια της παθούσας αναστατώθηκε μόλις διάβασε το περιεχόμενο των δύο γραμμάτων. Υποψιαζόταν, βέβαια, την προέλευσή τους, αλλά δεν είχε αποδείξεις ώσπου «μίλησε η κάμερα ασφαλείας του γείτονα, που είχε καταγράψει τις κινήσεις και το πρόσωπο της «ταχυδρόμου» που άφησε τα γράμματα στο λάθος σπίτι.

Από το περιεχόμενο προκύπτει μίσος και βίαιη, εκδικητική αντίδραση, γεγονός που υποχρέωσε την οικογένεια της 31χρονης να καταφύγει στην Αστυνομία.

Η δράστιδα κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις, αλλά δεν ανταποκρίθηκε. Τότε άνδρες της ΕΛ.ΑΣ την επισκέφθηκαν στην εργασία της και της ζήτησαν να τους ακολουθήσει. Κατέθεσε, σύμφωνα με την ίδια πηγή, ότι ο λόγος που ενήργησε με αυτόν τον τρόπο ήταν ότι  δεν άντεχε να βλέπει τον καλό της στην αγκαλιά μιας άλλης.

Αφού υποσχέθηκε ότι θα αφήσει ήσυχη την αντίζηλο, αποχώρησε από το τμήμα χωρίς η 31χρονη να υποβάλει μήνυση σε βάρος της.