Πάτρα: Οι κλήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου πριν και μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας
2 years, 9 days ago
6

Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας

Νέος κύκλος καταθέσεων για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας βρίσκεται σε εξέλιξη, με τα στοιχεία που βλέπουν το φως γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας είναι καταιγιστικά.

Τα κινητά τηλέφωνα που είχε στην κατοχή της η Ρούλα Πισπιρίγκου, όπως και τα λάπτοπ, βρίσκονται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, με τους αξιωματικούς να ερευνούν εξονυχιστικά κλήσεις και αναζητήσεις.

Από τις έρευνες, ίσως, προκύψουν στοιχεία για τη διαδρομή της κεταμίνης.

Σύμφωνα με τον Alpha, άνθρωποι που έχουν γνώση των ερευνών αναφέρουν πως οι κλήσεις την ημέρα του θανάτου της Τζωρτζίνας ίσως «ξεκλειδώσουν» το μυστικό που θα «δέσει» την υπόθεση και θα δώσει στοιχεία και για τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών.

Αναφορικά με τα κινητά, το ρεπορτάζ αναφέρει πως μερικά ήταν παλιά και κάποια νεότερα, ενώ σε ένα από αυτό, εκείνο που χρησιμοποιούσε τελευταία η κατηγορούμενη μητέρα, βρέθηκαν κάποιες κλήσεις μία ημέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, αλλά και δύο ώρες μετά από αυτόν.

«Έχει δεχτεί κλήσεις από απόρρητο αριθμό μία μέρα πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας και έκανε η ίδια δύο κλήσεις μετά τον θάνατο της μικρής, σε τηλέφωνα τα οποία δεν αντιστοιχούν σε κάποιο τηλέφωνο οικογενειακού περιβάλλοντος ή ευρύτερου περιβάλλοντος που να είναι στη γνώση των αρχών» υποστηρίζει η δημοσιογράφος του Alpha.