Πάτρα: Καταδικάστηκε γυναικολόγος για τον μυστηριώδη θάνατο εγκύου
2 years, 27 days ago
6

Η καταδίκη του, επαναφέρει στο προσκήνιο το δράμα που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, πριν από 6 χρόνια.

Αυλαία στην υπόθεση από την Πάτρα, για την οικογενειακή τραγωδία που πάγωσε την πόλη και ολόκληρη τη χώρα…

Ένα ευτυχισμένο αντρόγυνο στην Πάτρα, έφυγε με διαφορά δύο μόλις μηνών.

Η 30χρονη ήταν έγκυος και ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της. Ο κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος, σύζυγός της, δεν άντεξε την αναπάντεχη απώλεια της γυναίκας του και λίγες μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή, από παθολογικά αίτια, στην μπανιέρα του σπιτιού του.

Οι στενοί συγγενείς τους, ζητούσαν από την πρώτη στιγμή την παραδειγματική τιμωρία του γυναικολόγου που παρακολουθούσε τη μητέρα και στον οποίον χρέωναν το τέλος της γυναίκας. Η καταδίκη του, επαναφέρει στο προσκήνιο το δράμα που εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, πριν από 6 χρόνια.

Το χρονικό

Τον Μάϊο του 2016 η Πάτρα συγκλονίζεται. Ο 31χρονος επιχειρηματίας Ν.Θ. εντοπίζεται νεκρός. Ήταν η αυλαία της οικογενειακής τραγωδίας καθώς δύο μήνες πριν είχε χάσει την ζωή της και η γυναίκα του Πάολα Πολυγένη,  ενώ ετοιμαζόταν να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί. Ο θάνατός του ήταν από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πολιτεία είχε βρεθεί νεκρός στην μπανιέρα του σπιτιού του από οικεία πρόσωπα της οικογένειας.

Σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του γνωστού επιχειρηματία και γιου του Τ. Θ., ο 31χρονος είχε εργαστεί εκείνη την ημέρα στο Λατομείο και φαίνεται να μπήκε στο μπάνιο για να κάνει ένα χαλαρωτικό ντους. Η ώρα περνούσε και οι οικείοι του ανησύχησαν αφού δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί του. Όταν τελικά μπήκαν στο μπάνιο “πάγωσαν”. Ο άτυχος 31χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά ήταν ήδη αργά.

Πριν από δύο μήνες τον Μάρτιο του 2016 είχε χάσει τη σύζυγό του. Ο χαμός της, του είχε στοιχίσει πολύ. Μαζί είχαν αποκτήσει δυο παιδιά τεσσάρων και ενάμιση ετών.

Η γυναίκα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 30 ετών ενώ ετοιμαζόταν σε λίγες ημέρες να φέρει στον κόσμο το τρίτο παιδί της. Την άτυχη γυναίκα, είχε εντοπίσει νεκρή στο σπίτι της μια νεαρή γυναίκα η οποία είχε προσληφθεί για να προσέχει την κόρη της, ενάμισι έτους. Ο μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, 4 ετών, ήταν εκείνη την ημέρα σε παιδικό σταθμό.

Η δίκη

Η οικογένεια Θ. δεν άφησε το ζήτημα έτσι. Προσέφυγε στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Κυρίως για τον θάνατο της Π. Π. Στην οικογένεια πιστεύουν ότι ο θάνατος της γυναίκας ήταν αυτός που επιβάρυνε τόσο πολύ την υγεία του Ν. Θ. που στο τέλος δεν άντεξε. Κατηγόρησαν τον γυναικολόγο ο οποίος είχε αναλάβει την μητέρα. Σύμφωνα με το flamis.gr, η δίκη έγινε πριν μερικές ημέρες και ο Πατρινός γυναικολόγος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών. Η οικογένεια αισθάνεται δικαιωμένη.

in.gr