Πάτρα: Ο Δασκαλάκης υποπτευόταν την Πισπιρίγκου πριν τη σύλληψή της
1 year, 10 months ago
6

στην Πάτρα με την μικρή Τζωρτζίνα καθώς και για τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, οι οποίοι ακόμη διερευνώνται για το αν οφείλονται σε εγκληματική ενέργεια.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, λίγο καιρό πριν τη σύλληψη της , κι ενώ η… κατάσταση οδηγούνταν προς αυτή την κατεύθυνση για την 33χρονη μητέρα, είχε γίνει μια συνάντηση σε δικηγορικό γραφείο όπου έγινε επήλθε η οριστική ρήξη μεταξύ του ζευγαριού.

Από τη στήριξη στην αμφισβήτηση

Ήταν η περίοδος που μπροστά στις κάμερες η Ρούλα και ο Μάνος πήγαιναν χέρι – χέρι και στήριζε ο ένας τον άλλο, φαίνεται πως πίσω από αυτές η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική καθώς οι τσακωμοί ήταν συνεχείς αφού ο σύζυγος της Ρούλας είχε αρχίσει να έχει αμφιβολίες για την αθωότητά της.

Όλα συνέβησαν στα μέσα Φεβρουαρίου. Σε εκείνη τη συνάντηση ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είχε πει στην Ρούλα Πισπιρίγκου ότι «για το ένα παιδί βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο ότι δεν του έχεις κάνει κακό, για τα άλλα δύο παιδιά δεν το βάζω το χέρι μου στο Ευαγγέλιο».

Η συγκεκριμένη φράση του Μάνου προκαλέσει έντονο καβγά ανάμεσα στο ζευγάρι και από εκείνη τη στιγμή τράβηξαν διαφορετικούς δρόμους.

Παράλληλα, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν έμεινε εκεί, αλλά είπε στην εν διαστάσει σύζυγό του πως γνωρίζει ότι έχει κάνει κακό στα παιδιά τους «και θα τον βρω ποιος είναι αυτός ο τρόπος, είτε είναι με δηλητήριο είτε είναι τη μέθοδο της ασφυξίας».

Απίστευτες αποκαλύψεις για την Πισπιρίγκου

Την ίδια στιγμή, νέα μαρτυρία – σοκ από υπάλληλο του νεκροταφείου στην Πάτρα που είναι θαμμένα τα δυο από τα τρία παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου (η Μαλένα και η Ίριδα) έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως αποκαλύπτει, μιλώντας στο MEGA, η υπάλληλος του νεκροταφείου η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε να πάει στην κηδεία του παιδιού της γιατί ήταν στο κομμωτήριο.

«Εγώ προσωπικά δεν την έχω δει ποτέ να έρχεται στο νεκροταφείο» είπε αρχικά, μιλώντας στο Live News, και συμπλήρωσε πως «δυο τρεις φορές μου έχουν πει ότι είχαν δει τον Μάνο».

«Σε σύγκριση με τόσες μανάδες που έχουν χάσει παιδιά και είναι όλη μέρα εκεί μέσα, τη Ρούλα δεν την έχουμε δει ποτέ» είπε σε άλλο σημείο η γυναίκα.

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που της έκανε εντύπωση το Μεγάλο Σάββατο. «Το Μεγάλο Σάββατο δημότες βάλανε λουλούδια και λαμπάδες στα μνήματα των παιδιών» είπε και συμπλήρωσε «γιαγιά και θεία τα πέταξαν όλα».

«Εδώ καθυστέρησε την κηδεία για να πάει στο κομμωτήριο» κατάληξε η εν λόγω γυναίκα.

Έξαλλη η Πισπιρίγκου με τον Δασκαλάκη για το τεστ πατρότητας

Εν τω μεταξύ, η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσα από το κελί παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις ενώ το αίτημα αποφυλάκισης μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Όπως δήλωσε στο Star o ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, η Ρούλα Πισπιρίγκου προσπαθεί να χτίσει την υπερασπιστική της γραμμή πέφτοντας ωστόσο σε αντιφάσεις .

«Προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να χτίσει ένα άλλοθι, έχει πει πράγματα που φάσκουν και αντιφάσκουν. Αρχικά αμφισβητούσε τους γονιδιακούς ελέγχους και συνεχίζει να τους αμφισβητεί και ζητά να επαναληφθούν. Προφανώς θέλει να αποδείξει το αναπόδεικτο ότι δεν υπάρχει κεταμίνη. Στην πορεία ωστόσο ακούσαμε μέσω του συνηγόρου της ότι πιστεύουμε ότι δόθηκε κεταμίνη και για την ποσότητα αλλά το θέμα είναι ποιος την έδωσε».

«Ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του»

Την ίδια ώρα διαρροές από συγγενικά πρόσωπα του ζευγαριού οδηγούν την κόντρα στα άκρα. Η  Ρούλα Πισπιρίγκου για πρώτη φορά μέσω του δικηγόρου της απαντά για το τεστ DNA.

«Η γνώμη της κατηγορουμένης, η άποψή της είναι ότι ποτέ δεν υπήρξε αμφισβήτηση της πατρότητας από την πλευρά του πατέρα. Ξέρει ο άνθρωπος ότι τα παιδιά είναι δικά του. Η πρώτη της κουβέντα είναι ότι «αποκλείεται, δεν θα το κάνει, ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του», δήλωσε ο Όθων Παπαδόπουλος στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha.

tanea.gr