Πάτρα: «’Οταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό» λέει φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου
2 years, 18 days ago
6

Η φίλη της Ρούλας Πισπιρίγκου λέει ότι δέχτηκε και τις απειλές της, ενώ όπως είπε της κατέστησε σαφές να μη βγει να μιλήσει στα κανάλια

Μία μαρτυρία στενής φίλης της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η στενή φίλη της Ρούλας δεν ήθελε να αναφερθεί το όνομά της γιατί φοβάται. Όπως ανέφερε η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν χρόνια «persona non grata» (ανεπιθύμητο πρόσωπο).

Αυτό που έκανε εντύπωση σε εκείνη αλλά και στα οικεία πρόσωπα της Ρούλας, ήταν πως η κατηγορούμενη βρισκόταν συνέχεια στα social media, παρακολουθώντας συνεχώς ότι ανεβαίνει για εκείνη και τα τρία παιδιά. Μάλιστα, δεν τα έβλεπε απλώς, αλλά ήθελα να κάνει και μηνύσεις, είπε η φίλη της σtoν Alpha.

«Μην βγεις στα κανάλια και πεις ότι σε απείλησα»

«Εμείς την οικογένεια Λεγάτου – Πισπιρίγκου τους γνωρίζουμε και την μητέρα της, και τη Ρούλα. Για τον πατέρα της Ρούλα δεν έχω να πω άσχημη λέξη. Ήταν ένας καλός πατέρας. Η Ρούλα σαν παιδί ήταν πολύ οξύθυμη, αλλοπρόσαλλη. Η Ρούλα μας απείλησε γιατί το παιδί μου έκανε μια ανάρτηση στο facebook πριν τη σύλληψή της που την έβριζε… Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ο δικηγόρος της θα μας κάνει μήνυση, αν δεν την κατεβάσει είπε.

«Την παρακαλούσα να σταματήσει, της είπα ότι θα μιλήσω στον γιο μου και μου είπε εγώ σέβομαι το εγγόνι σου, αλλά και εσύ με μην τολμήσεις να βγεις στα κανάλια και πεις ότι σε απείλησα. Επίμονα το έλεγε αυτό. Δεν σου κρύβω ότι όταν μάθαμε ότι την έπιασαν, είπα δόξα τον Θεό. Δεν θα με παραξενέψει αν πιάσουν κι’ άλλους. Εγώ προσωπικά και η οικογένειά μου θα ηρεμήσουμε όταν τους πιάσουν όλους», ανέφερε στην εκπομπή η στενή φίλη της Ρούλας.

in.gr