Πάτρα: Υπάρχει συνεργός στην προμήθεια της κεταμίνης; – Τι αναζητούν οι Αρχές
1 year, 11 months ago
6

Ποιος έχει μπει στο στόχαστρο του Ανθρωποκτονιών;

Το πρωί του Σαββάτου άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κοριτσάκι.

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι έρευνες -κυρίως σε ότι αφορά στην ουσία κεταμίνη- δεν περιορίζονται μόνο σε ενδεχόμενη «ηλεκτρονική διαδρομή» αλλά και άλλες διαδρομές.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες όπως και άλλα σημεία πώλησης όπου θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.

Συγγενικό πρόσωπο της Πισπιρίγκου στο «κάδρο» για την προμήθεια της κεταμίνης

Περισσότερη έμφαση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pelop.gr, δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η «Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με …»ουσίες και… οινοπνεύματα», κατά το γνωστό τραγούδι»!

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

Το γεγονός ότι έγινε τελικά η εκταφή σημαίνει ότι «κάτι» υποψιάζεται η δικαστική λειτουργός. «Κάτι» που έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου είτε με τον συγγενή της, είτε με κάποιον άλλο τρόπο και ήθελε να ενταφιασθεί για να εξαφανισθούν τυχόν ηλεκτρονικά ίχνη…

«Για την κεταμίνη φαίνεται πως υπάρχει συνδυαστική διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου έκανε την αναζήτηση στο διαδίκτυο και μετά το πιθανότερο είναι ότι την προμηθεύτηκε χέρι με χέρι. Οι πληροφορίες λένε ότι είναι συγγενής της αυτός που της την έδωσε», ανέφερε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος», Γιώργος Αναστασόπουλος, μιλώντας σήμερα στο MEGA.

in.gr