Παύλος Χαϊκάλης : Ο υφυπουργός Εργασίας που θα… δρόσιζε την «καυτή πατάτα» του ασφαλιστικού
3 years, 1 month ago
6

Ξαφνικά το τελευταίο χρονικό διάστημα προέκυψαν τα αρσενικά «παλαιάς κοπής».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Παύλος Χαϊκάλης, πρώην υφυπουργός Εργασίας και κωμικός ηθοποιός εμφανίστηκε δημόσια και παραδέχτηκε πως εκείνος ήταν το πρόσωπο που κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή.

Ο Παύλος Χαϊκάλης υποστήριξε πως γνώρισε την κοπέλα στην ηλικία των 19 ετών, δηλώνοντας «ευαισθησία με το θέμα της ηλικίας» και σημείωσε πως… ήταν ερωτευμένος μαζί της και της έδειχνε το ενδιαφέρον του με διακριτικό τρόπο.

Ωστόσο, όπως ισχυρίστηκε με αρκετή δόση κυνισμού, είναι «αρσενικό παλιάς κοπής» οπότε, όταν μια γυναίκα τού λέει «όχι», αυτός επιμένει.

Ότι ήταν «αρσενικό παλιάς κοπής» είχε δώσει άλλωστε δείγματα. 

Περίπου έξι χρόνια πίσω όταν ο Παύλος Χαϊκάλης  έφτανε στο Προεδρικό Μέγαρο για να ορκιστεί ως υφυπουργός Εργασίας έκανε δηλώσεις και μιλούσε για καυτές… πατάτες και όχι μόνο.

 

Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις δηλώσεις του: «Είναι πολύ μεγάλη ευθύνη αυτή που αναλαμβάνω, σε ίσως την πιο δύσκολη στιγμή της ελληνικής ιστορίας. Είναι μία πολύ καυτή πατάτα, που θα την πάρω με αγάπη και αν είναι δυνατόν να τη… δροσίσω».

Και συνέχισε, απαντώντας σε όσους μετά την ανακοίνωση της υπουργοποίησης άρχισαν τα αρνητικά σχόλια: «Δέχομαι κατηγορίες, ξέρω τι συμβαίνει. Έχω μάθει από πίεση, έχω 35 χρόνια ένσημα, ξέρω τι σημαίνει ανεργία, έχω πεινάσει», είπε και πρόσθεσε: «Για όσους κοροϊδεύουν και γελάνε, όταν τους έκανα μέσα από τη δουλειά να γελάνε, κάτι στο τέλος καλό τους έμεινε».

Ζητάει συγνώμη για… εξιλέωση τώρα

Την υπόθεση της καταγγελίας του, επιχείρησε να την περάσει «αναίμακτα» για τον ίδιο και την εικόνα του ζητώντας συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή και την οικογένειά της. Ο Παύλος Χαϊκάλης έσπευσε να ζητήσει «δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν την προσέβαλε».

Υπενθυμίζεται ότι πως η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή μίλησε για ένα πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό που την έπαιρνε στο τηλέφωνο και της μιλούσε πρόστυχα, ενώ αυνανιζόταν.

«Ο λόγος που ήθελα να μιλήσω είναι γιατί τον συγκεκριμένο ηθοποιό τον είδα να κάνει δηλώσεις για όλες αυτές τις καταστάσεις που γίνονται τις τελευταίες μέρες και εκεί έγινα έξω φρενών» σημείωσε η ηθοποιός.

«Να κάνει δηλώσεις, να υποστηρίζει τις γυναίκες και ότι όλα αυτά που συμβαίνουν τα ήξερε και δεν πρέπει να συμβαίνουν. Έτσι έλεγε στη συνέντευξη του και εκεί ήταν που ειλικρινά έγινα έξω φρενών γιατί ξέρω τι μου έκανε εμένα ο συγκεκριμένος. Μιλάω για έναν ηθοποιό πάρα, πάρα, πάρα πολύ γνωστό. Κωμικός ηθοποιός» τόνισε η κ. Αραβή.

Όπως ανέφερε η ηθοποιός, της έκανε μάθημα στη δραματική σχολή, όταν η κοπέλα ήταν μόλις 17,5 ετών και μετά από λίγο καιρό άρχισε να τη φλερτάρει. Στη συνέχεια την πήγε για οντισιόν σε γνωστή τηλεοπτική σειρά και τότε το φλερτ έγινε ακόμη πιο έντονο.

«Εγώ ήμουν κάθετα αρνητική μέχρι που ένα πρωινό, αυτό είναι που δεν μπορώ να ξεχάσω μέχρι και σήμερα, με παίρνει τηλέφωνο στις 10 το πρωί. Αυνανιζόταν στο τηλέφωνο, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα, επέμενε να συμμετέχω μαζί του τηλεφωνικά στη «συζήτηση» αυτή. Εγώ του εξηγούσα, τον παρακαλούσα πως τον σέβομαι, τον θαυμάζω και τον είχα σαν μπαμπά μου. Μου είχαν κοπεί τα πόδια» σημείωσε η ηθοποιός. 

…και τότε

Με μια συγγνώμη είχε επιχειρήσει και να απολογηθεί στον ελληνικό λαό όταν παραδέχτηκε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είπαν πολλές υπερβολές προεκλογικά.

«Θα έπρεπε να ήμασταν πιο φειδωλοί, συγγνώμη για τις υπερβολές που ακούστηκαν προεκλογικά», είχε αναφέρει.

in.gr