Περιστέρι: Προφυλακιστέος ο 32χρονος για τον βιασμό της 14χρονης
2 years, 2 months ago
6

Προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε σήμερα μετά την απολογία του στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ο 32χρονος άνδρας που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της 27χρονης συντρόφου του στο Περιστέρι.

Κατά πληροφορίες, ενώπιον της ανακρίτριας ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα αδικήματα που του απαγγέλθηκαν, ωστόσο, δεν κατάφερε να πείσει με τους ισχυρισμούς που προέβαλε ανακρίτρια και εισαγγελέα και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές.

Η υπόθεση έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο και αποκαλύφθηκε την περασμένη εβδομάδα, όταν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, έχοντας στα χέρια τους τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA που έγινε στα κλινοσκεπάσματα και την μπλούζα της 14χρονης, συνέλαβαν τον 32χρονο, υπάλληλο γαλακτοβιομηχανίας.

Η νεαρή κοπέλα είχε καταγγείλει τον 32χρονο τον περασμένο Ιούνιο και τα όσα η ίδια αναφέρει στην κατάθεσή της –την οποία αποκάλυψε χθες το protothema.gr– προκαλούν πραγματικά σοκ και αποτροπιασμό.

«Μου χάλασε την εφηβεία μου και την σχέση με την αδερφή μου….» κατέθεσε το κορίτσι και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Τη Δευτέρα, 14 Ιουνίου 2021, πήγα και έμεινα για μια εβδομάδα στο σπίτι της αδερφής μου, που είναι 28 ετών και μένει με το αγόρι της, που είναι περίπου 30 ετών. Το βράδυ της Παρασκευής, 18 Ιουνίου 2021 έγινε κάτι πολύ σοβαρό. Ο (σ.σ αναφέρεται στο όνομα του 32χρονου) με βίασε (…) Η αδερφή μου κάποια στιγμή πήγε στο δωμάτιό της και κοιμήθηκε. Εγώ είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι και έβλεπα βίντεο στο κινητό με κλειστά τα φώτα και την πόρτα του δωματίου ανοιχτή.

Η αδερφή μου θέλει να την αφήνω ανοιχτή όταν κοιμάμαι. Εγώ είχα την πλάτη μου γυρισμένη στην πόρτα. Κάποια στιγμή, περίπου στις 11:30, μπήκε μέσα αυτός. Δεν τον άκουσα στην αρχή. Μετά ήρθε και μου έκλεισε το στόμα με το χέρι του και μου είπε να μην μιλήσω και ότι η αδερφή μου κοιμάται. Στην, αρχή τον έσπρωχνα αλλά ήταν αρκετά πιο δυνατός και δεν μπορούσα να τον απομακρύνω….».

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι ο δικηγόρος του 32χρονου, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, σε δηλώσεις του είχε αναφέρει πως ο εντολέας του «δεν θα πείραζε σε καμία περίπτωση την ανήλικη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του», καθώς και ότι στο πλευρό του «βρίσκεται η σύντροφός του και αυτό δείχνει ότι δεν έγινε η καταγγελλόμενη πράξη».