Πέθανε ο Τάσος Βουγιατζής: Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Δήμου
1 year, 1 month ago
6

Έφυγε από τη ζωή ο Τάσος Βουγιατζής, ο οποίος σημάδεψε μία ολόκληρη εποχή με τα μοναδικά τραγούδια που έγραψε για σπουδαίους καλλιτέχνες. Πολύ μεγάλες επιτυχίες έδωσε στην καταξιωμένη ερμηνεύτρια Ελένη Δήμου, η οποία τον αποχαιρέτησε με μία συγκινητική ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η Ελένη Δήμου μετά την πρώτη ανάρτησή της, επανήλθε με νέα, στην οποία προβάλλεται μία κοινή τους εμφάνιση σε εκπομπή στην τηλεόραση.

Μεταξύ των επιτυχιών που είχε γράψει ως στιχουργός ήταν οι παρακάτω: «Έχω μια αγάπη για σένα- Χαρούλα Αλεξίου», Όλη μου η ζωή ευθύνη- Βίκυ Μοσχολιού», «Είσαι το λάθος μου- Γλυκερία», «Τι ζητάς – Λίτσα Διαμάντη», «Το τσιγαράκι – Ελένη Δήμου», «Λάθος άνθρωπο πληγώνεις-Κώστας Μακεδόνας», «Απλά τα πράγματα-Καίτη Γαρμπή», «Προτεραιότητα-Έλενα Παπαρίζου», «Ποτέ δεν είναι αργά-Εκείνος και Εκείνος» και δεκάδες ακόμη επιτυχίες. Ο Τάσος Βουγιατζής ήταν εκείνος που σύστησε δισκογραφικά τον Νότη Σφακιανάκη στο κοινό.

Ο Τάσος Βουγιατζής στις αρχές της δεκαετίας του ΄80 δημιούργησε μαζί με τέσσερις φίλους του, τις “Μασέλες”. Το όνομα του γκρουπ ήταν του Τάσου και την πήρε από μία συμμορία σε ένα κόμικ πού έκανε απίστευτες φάρσες.

Μουσική, στίχοι δικοί του, ο ήχος όμως του συγκροτήματος, προχωρημένος για εκείνη την εποχή, βασιζόταν στους άριστους μουσικούς, στα καλά φιλαράκια του Τάσου πού για χρόνια παρέμειναν φίλοι.

real.gr