Πέτρος Φιλιππίδης – «Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία παρά μόνο αφηγήσεις» αναφέρει ο δικηγόρος του
2 years, 5 months ago
6

Ο Πέτρος Φιλιππίδης παραπέμπεται σε δίκη σύμφωνα με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών. Συγκεκριμένα, κατηγορείται για βιασμό το 2008 και για δύο απόπειρες το 2010 και το 2014. Και στις τρεις περιπτώσεις, ο ηθοποιός είχε συναντηθεί με τις γυναίκες για δουλειά. Οι τρεις γυναίκες που κατέθεσαν είπαν ακριβώς αυτά που είχαν υποστηρίξει εξαρχής με τον Εισαγγελέα να κρίνει τα λεγόμενά τους αληθή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το βούλευμα υιοθετεί πλήρως την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία «τα τρία θύματα καταγγέλλουν πραγματικά περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα χωρίς να προκύπτει η ύπαρξη φιλικής σχέσης μεταξύ τους, ούτε να υφίσταται κίνητρο συκοφάντησης του κατηγορούμενου προκειμένου να αποκτήσουν δημοσιότητα καθώς έχει παρέλθει μεγάλο χρονικό διάστημα από τα καταγγελλόμενα και εάν πράγματι ο στόχος των παθουσών ήταν να αποκτήσουν δημοσιότητα θα είχαν καταγγείλει τις εν λόγω αξιόποινες πράξεις σε προγενέστερο χρονικό διάστημα όταν βρίσκονταν στο ξεκίνημα της επαγγελματικής τους πορείας».

Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ισχυρίζεται ο Φιλιππίδης

«Στο βούλευμα δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, παρά μόνο οι αφηγήσεις των καταγγελλουσών, που τις επαναλαμβάνουν ως μάρτυρες οικεία πρόσωπα», δήλωσε από την πλευρά του ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του ηθοποιού.