Ποια είναι η νέα ιδιοκτήτρια της βίλας Φυντανίδη στην Τήνο
6 months, 13 days ago
6

Σε ένα πρόσωπο από εντελώς διαφορετικό χώρο από εκείνον του Τύπου πέρασε η εντυπωσιακή κατοικία του αείμνηστου Σεραφείμ Φυντανίδη -του διευθυντή που έγραψε ιστορία στην πρώην «Ελευθεροτυπία» αλλά και στον ελληνικό Τύπο γενικότερα- στην Τήνο. Η βίλα που βγήκε για άλλη μία φορά, στις 13 Φεβρουαρίου, στο ηλεκτρονικό «σφυρί» για χρέη προς τη φορολογική διοίκηση, βρίσκεται στην Καρδιανή Τήνου και εκποιήθηκε με τιμή εκκίνησης τα 1.400.000 ευρώ, για να καταλήξει, τελικά στην Κλέλια Χατζηιωάννου αντί του ποσού των 1,8 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος.

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990 ο Φυντανίδης ήταν από τους πρώτους που ανακάλυψε την Τήνο ως προορισμό διακοπών και επέλεξε το συγκεκριμένο μέρος για να κτίσει ένα ονειρεμένο σπίτι ακριβώς πάνω στο κύμα.

Ένα σπίτι που γνώρισε μέρες δόξας, όταν υπουργοί, βουλευτές και φίλοι του Σεραφείμ Φυντανίδη και της συζύγου του, Βιργινίας Βεντουράκη, πέρναγαν τριήμερα απόλυτης χαλάρωσης, μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, ως φιλοξενούμενοι του τότε ισχυρού άνδρα των media.

Η νέα ιδιοκτήτρια της εξαιρετικά καλαίσθητης κατοικίας, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα και τον Διονύση Θανάσουλα, δεν είναι άλλη από την γνωστή και ως «πριγκίπισσα των τάνκερ», Κλέλια Χατζηιωάννου. Μία γυναίκα που ζει αθόρυβα, εδώ και χρόνια, μεταξύ Αθήνας, Λονδίνου και Μονακό και που το τελευταίο διάστημα υποδέχθηκε στη ζωή της, με τον ίδιο αθόρυβο τρόπο, ό,τι πιο πολύτιμο μπορεί να υπάρξει στη ζωή ενός ανθρώπου: τα δύο παιδιά της.


Ποια είναι η Κλέλια Χατζηιωάννου

Η Κλέλια Χατζηιωάννου, η «πριγκίπισσα των τάνκερ», η ευαίσθητη γυναίκα με τις μεγάλες δωρεές στο «Χαμόγελο του παιδιού», η σιωπηλή φιλάνθρωπος που με το Ίδρυμα της προσπαθεί να απαλύνει το πόνο στον κόσμο, μοιάζει πια ευτυχισμένη.

Ύστερα από μια πρώτη νιότη μετρημένα κοσμική, έναν γάμο σε πολύ νεαρή ηλικία που έληξε ως πρωτοσέλιδο κόντρας και αντεγκλήσεων, μια περίοδο αποφυγής κάθε έκθεσης στα πανευρωπαϊκά ΜΜΕ, η μοναχοκόρη του Λουκά Χατζηιωάννου, που ξεκίνησε από τον Πεδουλά της Κύπρου για να γίνει ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου και κυρίαρχο των θαλασσών, είναι πλέον μητέρα δυο παιδιών.

Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση της ύπαρξης της κόρης της, Άννας, η Κλέλια Χατζηιωάννου διοργάνωσε πρόσφατα ένα πάρτι για τα γενέθλια του πρώτου χρόνου ζωής του γιου της, του Λουκά.

Την ύπαρξη του γιου της, που γέμισε με περισσότερο φως την καρδιά της, ήδη, γνώριζαν οι στενοί της φίλοι και κάποιοι δημοσιογράφοι που ξεχωρίζει η ίδια, αλλά είχε ζητήσει -πάντα ευγενικά- να μην δημοσιοποιηθεί νωρίτερα.

Αποφασίζοντας να υιοθετήσει τα δυο της παιδιά, η αγαπημένη Κλέλια μοιάζει να βρήκε τον προορισμό της, εκείνο το δρόμο που ήθελε πάντα να ακολουθήσει τον γεμάτο δοτικότητα, αθωότητα και άνευ ορίων αγάπης.

Μπορεί στο πλαίσιο αυτό, της καινούργιας οικογενειακής ζωής της, να εντάσσεται και η αγορά της εξοχικής κατοικίας στην Τήνο. Θα μπορούσε κάλλιστα, όμως, να αποτελεί και μια καθαρά επενδυτική επιλογή.

Πηγή: Πρώτο Θέμα