Πώς “χτυπάει” ο μανιακός που μαχαιρώνει γυναίκες στην Αθήνα, τα σημεία που κρύβεται πριν την επίθεση
2 years, 1 month ago
6

Ένας μανιακός έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των γυναικών, σε Πατήσια, Γαλάτσι, Κυψέλη και Νέα Ιωνία, εδώ και δέκα ημερών, καθώς κυκλοφορεί με full face και μαχαίρι και απειλεί γυναίκες.

 

Οι καταγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι πάρα πολλές, με τους κατοίκους να κάνουν περιπολίες ανά 3-4 άτομα, ενώ οι γυναίκες να ακυρώνουν ραντεβού, φοβούμενες να κυκλοφορήσουν.

Ο μανιακός ξεπηδά από πάρκα, πυλωτές και άλλα μέρη που είναι κρυμμένος και επιτίθεται στις γυναίκες, βάζοντας το μαχαίρι στο λαιμό τους, δίχως να τις μιλά και δίχως να τις ληστεύει.

Η πρώτη επίθεση έχει γίνει πριν δέκα μέρες περίπου, όταν μία γυναίκα δέχτηκε επίθεση το πρωί, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ευτυχώς ελαφρά σε λαιμό και χέρια. Η γυναίκα αντιστάθηκε και τρομοκρατημένη μπήκε στο σούπερ μάρκετ, όπου και εργάζεται, με τους συναδέλφους της να ενημερώνουν την αστυνομία.

 

Περιπολικά ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ωστόσο, μέχρι στιγμής είναι άκαρπες.

Πριν από μία εβδομάδα, ακολούθησε ακόμη μία επίθεση, ενώ μαρτυρία στο Mega αναφέρει ότι γνωρίζουν κι άλλες κοπέλες που έχουν δεχτεί επίθεση από τον μανιακό και μάλιστα, σε μία εξ αυτών, μία γειτόνισσα βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε, με αποτέλεσμα να γλιτώσει το θύμα από τα χειρότερα.

 

Ο μανιακός έχει σκορπίσει τον τρόμο στις γυναίκες

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι γειτόνισσά μου, πήγαινε στη δουλειά της, στις 7 το πρωί. Της επιτέθηκε αυτός από μία πυλωτή. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κατευθείαν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί έσκισε τα χέρια της. Δεν της μίλησε καθόλου, απλά ένιωσε το μαχαίρι στο λαιμό της», κατήγγειλε γυναίκα της περιοχής στο Mega και ζήτησε να υπάρχει αστυνόμευση και να γίνονται περιπολίες.

«Έχουμε μαρτυρίες και από άλλες δύο κοπέλες, που δέχτηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Η κοπέλα έχει καταθέσει. Δεν έχει καταφέρει να τον δει κανείς. Έχουμε επικοινωνήσει με την αστυνομία, οι κάτοικοι έχουμε κινητοποιηθεί να κάνουμε περιπολίες εμείς οι ίδιοι», κατέληξε η γυναίκα.

enimerotiko.gr