Ποτάμια οι δρόμοι στο Ηράκλειο της Κρήτης -Πλημμύρισαν πάρκινγκ μετά από βροχόπτωση [εικόνες]
11 months, 24 days ago
6

Ισχυρή βροχόπτωση με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν οι δρόμοι σημειώθηκε πριν λίγες ώρες στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, η ισχυρή βροχόπτωση σε συνδυασμό με τις αστραπές είχαν ως αποτέλεσμα να προκληθεί κυκλοφοριακή συμφόρηση στους δρόμους καθώς εκείνη την ώρα πολλοί οδηγοί πήγαιναν στις δουλειές τους.
Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ στην Αλικαρνασσό και συγκεκριμένα σε χώρο στάθμευσης, το νερό κάλυψε σχεδόν τις ρόδες των οχημάτων.

Απροσπέλαστος ήταν ο χώρος και στο πάρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου της Κνωσού. Η βροχή έχει καλύψει τα πάντα, μην επιτρέποντας στους οδηγούς να παρκάρουν τα οχήματά τους.

Βασιλειές Ηρακλείου. Σύγχρονη πόλη…. Εθνικής Αντίστασης. Φοβερά τα έργα τους για τα όμβρια νερά. Το βλέπουμε με τα πρωτοβρόχια. Το βλέπουμε και σε μία μικρή βροχούλα. Τόσο φοβερά που δεν υπάρχουν καν!!! Η ώρα λίγο μετά τις 8 το πρωί. Αναζητώ βάρκα για να βγω από το σπίτι. Μήπως να πάρω ελικόπτερο; Πότε είπαμε έρχονται οι δημοτικές εκλογές; Πότε έρχονται γενικότερα οι εκλογές; Πήγα το παιδί στο Δημοτικό. Κάναμε τους κομάντο για να περάσουμε στην πόρτα. Ο Μπάμπης ο σχολικός τροχονόμος έμοιαζε με πάπια. Σύγχρονη πόλη. Σύγχρονα σχολεία. Σύγχρονες καταστάσεις. Εδώ και πολλά χρόνια. Αλλά ναι. Εμείς σσσσσσ…..μη μιλάμε….Υπάρχουν λέει και χειρότερα…. Καλημέρα…..

Gepostet von Χριστόφορος Παπαδάκης am Mittwoch, 12. September 2018