Πρέβεζα: Είπαν το τελευταίο «αντίο» στην Αγγελική Πεπόνη
7 months, 6 days ago
6

Στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στη Βρυσούλα Πρέβεζας έπεσε σήμερα στις 3 το μεσημέρι η αυλαία στο δράμα που βίωνε για 8 ολόκληρα χρόνια η οικογένεια της Αγγελικής Πεπόνη,μετά την εξαφάνιση του 26χρονου κοριτσιού.

Στην Εξόδιο Ακολουθία χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης με την οικογένεια της Αγγελικής να έχει στο πλευρό της συγγενείς και φίλους .

Η ταφή του κρανίου της άτυχης κοπέλας το οποίο εντοπίστηκε στις 14 Οκτωβρίου, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού σε τάφρο , στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας και μετά την εξέταση του DNA αποδείχτηκε ότι ανήκει στην Αγγελική, έγινε σε κλίμα οδύνης στο κοιμητήριο του χωριού.

Αυτό που ευελπιστεί η οικογένειά της μετά το «τελευταίο αντίο» στην Αγγελική τους είναι ότι κάποια στιγμή θα έρθει στο φως η αλήθεια και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του το όμορφο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι η Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρεβέζης αποδέχθηκε το υπόμνημα που κατέθεσε ο δικηγόρος της οικογένειας της και έτσι η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο ανοίγει ξανά.

Πηγή: epirus-tv-news.gr