Πρόταση της Στάη σε Μουτσινά:”Δε βάζουμε μία υποψηφιότητα ως ζευγάρι;”
8 months, 20 days ago
6

Μία εμφάνιση αστραπή έκανε η Έλλη Στάη στην εκπομή του Νίκου Μουτσινά “Για την παρέα”, την τελευταία αυτής της χρονιάς. Μέσα στο γενικό κλίμα που ήταν γεμάτο χαρά, καλοκαίρι και χιούμορ, ένα πάρτι, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του OPEN και της εκπομπής OPEN MIND, έβαλε τα αθλητικά της παπούτσια και “εισέβαλε” στο πλατό.

“Είσαι άπιστος”!, φώναξε, αστειευόμενη, στον Νίκο Μουτσινά σε συνέχεια της πρώτης τους συνάντησης που κατέληξαν να αποφασίσουν “πως είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον” και ο παρουσιαστής τής έκανε πρόταση γάμου. Μπορεί το κοινό να χειροκροτούσε ήδη και να φώναζε ρυθμικά το όνομά της μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα, αλλά η Έλλη Στάη κατάφερε να τους κάνει να γελάσουν με την ψυχή τους με την… καινοτομία που πρότεινε για τα ψηφοδέλτια των κομμάτων.

“Δεν βάζουμε μία υποψηφίοτητα εμείς; Τι καθόμαστε εδώ πέρα; Υποψήφια ζευγάρια. Θα μας ψηφίσετε;”, είπε η Έλλη Στάη, αφήνοντας άφωνο τον Μουτσινά και με το κοινό να καλωσορίζει την πρόταση χειροκροτώντας.

 

Η συνάντησή τους έκλεισε με την Έλλη Στάη να “προκαλεί” και να δεσμεύει τον Μουτσινά να την επισκεφτεί στο δικό της πλατό, στην εκπομπή OPEN MIND και να κάνουν μία συνέντευξη που θα τα πει όλα για πρώτη φορά: “Προκαλώ τον σύζυγο μου να… τσακιστεί να έρθει να τα βγάλει όλα, να τα πει δημόσια. Deal!”.