Ψυχολόγος Καρολάιν: Μόνο τα καλύτερα έχω να πω για το ζευγάρι – Τι μου έλεγε η κοπέλα
2 years, 9 months ago
6

Για ένα πολύ ευτυχισμένο και δεμένο ζευγάρι έκανε λόγο η Ελένη Μυλωνοπούλου, ψυχολόγος της Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, αναφερόμενη στη σχέση της κοπέλας με τον σύζυγό της.

Η ψυχολόγος δίνει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που κυκλοφορεί και μιλάει για ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι.

Η Κ. μυλωνοπούλου μίλησε και στην εκπομπή «Καλημέρα» του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ και ήταν άκρως αποκαλυπτική, μιλώντας ευθέως για όσα της εκμυστηρευόταν η 20χρονη το διάστημα που την επισκεπτόταν. Είπε μάλιστα ότι η Καρολάιν δεν ερχόταν ποτέ μόνη της, αλλά πάντα μαζί με τον Μπάμπη, με τον οποίο ήταν πολύ αγαπημένοι.

«Γι’ αυτό το ζευγάρι, μονο τα καλύτερα έχω να πω. Ερχονταν πάντα μαζί. Η Καρολάιν δεν είχε φίλες, οι φίλες της ήταν στην Αλόννησο και αφιέρωνε όλο τον χρόνο στο παιδάκι της. Στην ψυχολόγο έκανε καθε φορά κατάθεση ψυχής. Μάθαινα τι την κανει χαρούμενη, τι την κάνει ευτυχισμένη. Ηταν ενα 20χρονο παιδί, την έβλεπα σαν παιδί μου, φανταστείτε ότι τα παιδιά μου είναι πάνω από 30 ετών και εκείνη είναι 20.

Ηθελε τις συμβουλές μου γιατί διακατεχόταν από λίγο άγχος, δεν είχε όμως φόβο για τίποτε. Ηταν γελαστό παιδί, με στόχους, το άγχος της ήταν για το παιδί της. Πριν γεννήσει είχε μία αποβολή, γέννησε και τη Λυδία πρόωρα οπότε καταλαβαίνετε ότι έχοντας βιώσει όλο αυτό είχε ένα άγχος πώς θα μεγαλώσει το παιδί της. Ο Μπάμπης ήταν πολύ υποστηρικτικός σε όλα και για να συνεχίσει τις σπουδές της. Παντα μαζί έρχονταν δεν έκρυβε τίποτε».

Και η κ. Μυλωνοπούλου συνεχίζει: «Η Καρολάιν ήταν μια ευτυχισμένη κοπέλα. Ηταν η χαρα της ζωής. Ενα πολυτάλαντο παιδί, ενα ευτυχισμένο παιδί. Λάτρευε τον συζυγό της, κι εκείνος το ίδιο. Μου είχε πει τα πάντα, μιλούσε για την ευτυχία της. Ηθελε να φτιαξει το σπίτι της, να στεγάσει την ευτυχία της. Τα έλεγε τα όνειρά της. Μην ανοίγεσαι τόσο πολύ, της έλεγα, ο κόσμος δεν είναι όλος καλός».

Babis_and_Karolyn_32

Ερωτηθείσα για την τελευταία φορά που είδε την Καρολάιν είπε: «Δεν θυμάμαι την ακριβή ημερομηνία, το Πάσχα είχαν φύγει ταξίδι τα παιδιά, μετά δεν προλάβαμε να μιλήσουμε, δεν μπορέσαμε να ξαναειδωθούμε».

«Οι ψυχολόγοι βλέπουν πίσω από τα χαμόγελα και καταλαβαινουν τι είναι ψευτικο ή αληθινό. Η Καρολάιν δεν είχε κανένα πρόβλημα, το λέω μετά πλήρους βεβαιότητας. Δεν είχε κανένα θεμα στις σχέσεις με τον άντρα της.

Ο Μπάμπης βιώνει το δράμα του με μεγάλη αξιοπρέπεια. Οι άνθρωποι στην κοινωνία μας δικάζουν και ασελγούν στις ανθρώπινες ψυχές χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης. Τα σόσιαλ μίντια γίνονται όπλα στα χέρια ανθρώπων με νοσηρή ψυχοσύνθεση που διαπομπεύουν ανθρώπους. Με τον Μπάμπη έχουμε συνεχή επικοινωνία γιατί έχει να ξεπεράσει πολλά πράγματα.

Κατ’ αρχάς τον διασυρμό στα σόσιαλ μίντια, δεν τον αφήνουν να πενθήσει. Εχει το τραύμα που έχει βιώσει. Μου έχει μιλήσει δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες, είναι στοιχεία που έχει η αστυνομία. Μου έχει περιγράψει τι έγινε. Δεν θα ήθελα να πω άλλα» (protothema).

Εκτιμώντας τι έγινε το μοιραίο βράδυ είπε: «Εβλεπε να απειλειται το παιδί της, σαφώς θα φώναξε. Εψαχναν χρήματα και ρώταγαν τον Μπάμπη “Πού είναι τα χρήματα ρε;”. Οι άνθρωποι κοιμόντουσαν με το παιδάκι τους και όλα έγιναν αιφνιδιαστικά. Πρέπει να τους παρακολουθούσαν και κάτι να ήξεραν. Κατά τη γνωμη μου δεν μπήκαν τυχαία μέσα»

Κλείνοντας τη συνέντευξη αναφέρθηκε στον Μπάμπη μιλώντας για έναν άνθρωπο που βιώνει ένα μεγάλο μαρτύριο.