Πυροβόλησαν το αυτοκίνητό της στο κέντρο του Ηρακλείου
2 years, 5 months ago
6

Σε πραγματική μάστιγα τείνουν να εξελιχθούν οι άσκοποι πυροβολισμοί στην Κρήτη.

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Τον τρόμο έζησε μία κάτοικος της περιοχής, όπως αναφέρει το cretalive, η οποία είχε σταματήσει στο φανάρι, στη συμβολή της Κνωσού με τη Σμπώκου και αφότου ξεκίνησε κανονικά την πορεία της δέχθηκε στο τζάμι του αυτοκίνητου έναν πυροβολισμό! Το αποτέλεσμα ήταν να θρυμματιστεί το τζάμι, χωρίς ευτυχώς η ίδια να τραυματιστεί.

Έχει υπάρξει κι’ άλλο παρόμοιο περιστατικό

Πιθανότατα το βλήμα που χτύπησε το όχημα της οδηγού προήλθε από αεροβόλο, ωστόσο όπως καταγγέλλει η ίδια, αμέσως ακινητοποίησε το ΙΧ και σοκαρισμένη κάλεσε την αστυνομία, δηλώνοντας το γεγονός. Σύμφωνα με την ίδια, οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν με αδιαφορία το περιστατικό.

  • Διαβάστε επίσης: Κρήτη – Πανικός στο Ασήμι – «Πιστολέρο» έριξε 11 φορές

Το περιπολικό έφτασε στο σημείο όπου είχε ακινητοποιήσει η οδηγός το αυτοκίνητο με καθυστέρηση 20 λεπτών περίπου, ενώ οι αστυνομικοί που επιλήφθηκαν την υπόθεση της είπαν ότι έχει υπάρξει κι άλλο ανάλογο περιστατικό και ότι αναζητούν τον δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ηρακλειώτισσα της είπαν «πώς κάνετε έτσι;» αντιμετωπίζοντας με αδιαφορία το γεγονός και επισημαίνοντας πως «όταν εντοπιστεί ο δράστης και συλληφθεί θα αποζημιωθεί για τη ζημιά που προκλήθηκε στο όχημά της».

 

in.gr