Ραφήνα: Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα η τραγωδία – Αυτοί είναι οι 2 συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου
1 year, 9 months ago
6

Συνελήφθησαν δύο 24χρονοι, ενώ αναζητούνται άλλα τρία άτομα

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με την άγρια δολοφονία του 42χρονου στην Ραφήνα, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου, έξω από μπαρ.

Αφορμή φαίνεται πως στάθηκε, ένα «σκούντημα» στην αναμονή στην τουαλέτα που αρχικά ξεκίνησε με μία ήπια λογομαχία και εξελίχθηκε σε έντονο διαπληκτισμό και μοιραίο ξυλοδαρμό.

  • Διαβάστε επίσης: Του είπαν «πάμε έξω» και τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με σιδερογροθιά

Αυτοί είναι οι δράστες

Η  Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με τους ενστόλους του τοπικού τμήματος, προχώρησε στην σύλληψη δύο 24χρονων αλβανικής καταγωγής – σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας έχει λάβει την ελληνική υπηκοότητα –  που διαμένουν στην περιοχή κι ήταν φίλοι και συμμαθητές. Αναζητούνται ακόμη τρία άτομα.

Την είδηση της σύλληψης έκανε γνωστή ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη:

 

Οι συλληφθέντες, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δεν έχουν ποινικό μητρώο όπως έχει μνημονευθεί αρχικά. Επιπλέον σύμφωνα με αναφορές αστυνομικών δεν επιβεβαιώθηκε σε πρώτη φάση η χρήση σιδερογροθιάς από τους δράστες.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά το επεισόδιο στην τουαλέτα που μεταφέρθηκε αργότερα στον κυρίως χώρο του καταστήματος, οι υπεύθυνοι του μπαρ έδιωξαν τους διαπληκτιζόμενους εκτός αυτού για να μην ενοχλούνται οι υπόλοιποι πελάτες.

Όμως κι εκεί τα πνεύματα δε φέρεται να ηρέμησαν κι ακολούθησαν νέες προστριβές και ο ξυλοδαρμός, του 42χρονου που άφησε την τελευταία του πνοή.

Το φονικό έγινε μπροστά στα μάτια αρκετών ανθρώπων

Ο 42χρονος έπινε ποτό μαζί με την κοπέλα του και δύο ακόμη άτομα. Όπως ανέφεραν μάρτυρες, τα χτυπήματα ήταν ιδιαίτερα βίαια.

Ο 42χρονος έπεσε αιμόφυρτος στο πεζούλι και οι νεαροί διέφυγαν προς την παραλία της Ραφήνας.

Αμέσως μετά ο 42χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ο άτυχος άνδρας ήταν τόσο άγρια χτυπημένος, και παρά το γεγονός ότι διασωληνώθηκε αρκετά γρήγορα δεν κατάφερε παρά να ζήσει μερικές μόνο ώρες.

Το βίντεο ντοκουμέντο

Σε βίντεο ντοκουμέντο που έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καταγράφεται η άφιξη του περιπολικού στο σημείο που έγινε το μοιραίο περιστατικό που στοίχισε τη ζωή στον 42χρονο.

  • Διαβάστε επίσης: Ραφήνα: Αυτός είναι ο 42χρονος που ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου – Αναζητούν τους δράστες

Το περιπολικό, όπως φαίνεται από το βίντεο, πέρασε από το σημείο στις 2:07 π.μ. ενώ στις 2:31 π.μ. περνά από την κάμερα και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 42χρονο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

in.gr