Ριφιφί : Η ακριβή ανακαίνιση στο κέντρο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη και οι καταγγελίες για Γκουρούση
3 years, 21 days ago
6

Πολλά μυστικά και ψέματα κρύβει η υπόθεση της σύλληψης του Βασίλη Γκουρούση για την υπόθεση του χρυσού ριφιφί στο Ψυχικό. Παρά το γεγονός ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, ιδιοκτήτρια του κέντρου αισθητικής, Τέτα Καμπουρέλη, αρνούνται τα πάντα, ο κλοιός φαίνεται ότι σφίγγει όλο και περισσότερο.

Ο Γκουρούσης βρίσκεται ή προφυλακισμένος με στοιχεία που μοιάζουν αδιάσειστα ενώ πλέον οι αρχές αναζητούν τη χρυσή λεία από τις λεηλατημένες θυρίδες.

Υπολογίζεται ότι η αξία της κλεμμένης περιουσίας, κυρίως πανάκριβα κοσμήματα και ρολόγια, φτάνει τα 8 εκατ. ευρώ και είτε μέρος αυτής βρίσκεται κάπου κρυμμένη είτε έχει διοχετευτεί σε κλεπταποδόχους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr, στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται και μια εντελώς παράλογή και «περίεργη» ανακαίνιση που έγινε πριν από μερικούς μήνες στο κέντρο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανακαίνιση κόστισε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, έγινε τον Ιανουάριο όταν το lockdown είχε κλείσει τα πάντα και δεν υπήρχε δουλειά, ενώ την ίδια στιγμή υπάρχουν καταγγελίες για απλήρωτες αισθητικούς του κέντρου που όταν διαμαρτύρονταν δέχονταν απειλές: «Να μην μιλάτε», τους έλεγε ο πρόεδρος του κέντρου, μπαγκλαντεσιανής καταγωγής, αλλά και ο ίδιος ο σύζυγος της κ. Καμπουρέλη, Βασίλης Γκουρούσης, ο οποίος πήγαινε συχνά εκεί για να λύσει… τέτοιες διαφορές με τον τρόπο του.

Αυτή η ακριβή ανακαίνιση κίνησε το ενδιαφέρον και πελατών του κέντρου οι οποίοι όταν ρωτούσαν πώς γίνεται εν μέσω πανδημίας να δίνονται τόσα χρήματα η απάντηση της κ. Καμπουρέλη ήταν «έχουν βρει έναν δυνατό χορηγό».

Ενδεχομένως η Αστυνομία θα έπρεπε να αναζητήσει μια πιθανή συσχέτιση της χαμένης λείας από το ριφιφί με την ανακαίνιση στην οποία όπως λέγεται «σηκώθηκαν πατώματα, αλλάχθηκαν τα πάντα».

Μάσκα και γάντια

Ένα δεύτερο σημείο που ενοχοποιεί τον προφυλακισμένο Γκουρούση είναι το σημείο με τη φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας. Πρόκειται για την έξοδό του από την τράπεζα όπου έγινε το ριφιφί με τον Γκουρούση να φορά μάσκα και γάντια και να ισχυρίζεται ότι το έκανε διότι θέλει να προστατεύεται από τον κοροναϊό.

Οσοι τον ζούσαν καθημερινά, ωστόσο, στο κέντρο αισθητικής έχουν να λένε ότι ο Γκουρούσης δεν φορούσε σχεδόν ποτέ μάσκα για να προστατευτεί με τις εργαζόμενες να του λένε «κύριε Βασίλη, μην μπαίνετε χωρίς μάσκα στον χώρο».

Αν, λοιπόν όλο το προηγούμενο διάστημα δε φορούσε μάσκες και γάντια γιατί να το κάνει στις 21 Οκτωβρίου όπου έχει γίνει η καταγραφή;

«Το καπέλο είναι αγαπημένο μου αξεσουάρ και το χρησιμοποιώ συχνά στην καθημερινότητά μου. Τα γάντια και τη μάσκα τα φορούσα λόγω κορονοϊού. Το ινστιτούτο αισθητικής της συζύγου μου βρίσκεται κοντά στην τράπεζα και δεν ήθελα κάποιος πελάτης να δει ότι δεν τηρώ τα μέτρα».

Αυτό ισχυρίστηκε ο Γκουρούσης, ωστόσο, έρχεται σε αντίθεση με όσα καταγγέλλουν ανώνυμα εργαζόμενες και πελάτισσες

in.gr