Ρόδος: Αφυδατωμένη και εξαντλημένη εντοπίστηκε η 44χρονη – Είχε εξαφανιστεί για πέντε ημέρες
1 year, 2 months ago
6

Ζωντανή, σε ερημική περιοχή της Ρόδου, εντοπίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου η 44χρονη που τα ίχνη της είχαν χαθεί από την περασμένη Δευτέρα.

Την Παρασκευή (20/1) περιπατητής εντόπισε τη γυναίκα σε βουνό στα Μάσσαρι μόνη της. Όταν της φώναξε του συστήθηκε και έδειχνε χαμένη.

Σύμφωνα με τη dimokratiki, η γυναίκα ήταν ξυπόλητη, ταλαιπωρημένη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο πράγμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση.

Ο περιπατητής ενημέρωσε τηλεφωνικά άλλον άνδρα στον Αρχάγγελο κι εκείνος την ΕΛΑΣ.

Ακολούθως απέστειλε φωτογραφία με το κινητό του, έγινε ταυτοποίηση και στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ που την παρέλαβε και την μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου για να υποβληθεί σε εξετάσεις και πιθανότατα να εκτιμηθεί και ψυχιατρικώς η κατάσταση της.

Με το που θα ανακάμψει αναμένεται να ολοκληρωθεί και η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εξαφανίστηκε.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Η 44χρονη, μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, έφυγε το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι της και δεν επέστρεψε. Το βράδυ ο σύζυγός της ενημέρωσε την Αστυνομία για την εξαφάνισή της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η 44χρονη μητέρα, που εργάζεται ως υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ, επί της λεωφόρου Ρόδου – Καλλιθέας, έχει ξαναφύγει στο παρελθόν από το σπίτι της αλλα όχι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.