Ρόδος: Είχαν στο αυτοκίνητο 20 κ. κοκαΐνη, 50 κ. ναρκωτικά χάπια -Πήγαν να πατήσουν τελωνειακό
2 months, 8 days ago
6

Μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών μετέφεραν δύο άτομα, με αυτοκίνητο που έφτασε με το πλοίο της γραμμής στη Ρόδο, ενώ παραλίγο να τραυματίσουν τον τελωνειακό υπάλληλο που τους έκανε σήμα για έλεγχο.

Τελικά, ακινητοποιήθηκαν έπειτα από καταδίωξη και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν περίπου 20 κιλά κοκαΐνης και περίπου 50 κιλά ναρκωτικών χαπιών. Οι συγκεκριμένοι έφτασαν το πρωί της Δευτέρας με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά. Τελωνειακός υπάλληλος εντόπισε ένα επιβατικό αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες κυκλοφορίας και έκανε σήμα στον οδηγό να σταματήσει, προκειμένου να διενεργήσει έλεγχο για τη νομιμότητα του οχήματος. Ομως, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και κινήθηκε κατά του υπαλλήλου, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το προσωπικό του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου, το οποίο και κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα. Από τον έλεγχο που ακολούθησε εντοπίστηκαν στο καπό συσκευασίες που περιείχαν τα ναρκωτικά. Οι δύο άνδρες κρατούνται προκειμένου να οδηγούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.