Ρόδος: Σε κρίσιμη κατάσταση 43χρονος μετά από απόπειρα ανθρωποκτονίας
1 year, 9 months ago
6

Βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης απόπειρας ανθρωποκτονίας 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος χθες το βράδυ βρέθηκε, σε χώρο μάντρας συγκέντρωσης οικοδομικών υλικών, όπου διέμενε μέσα σε πρόχειρο παράπηγμα στη Ρόδο, σοβαρά τραυματισμένος φέροντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο στον άνω θώρακα και λαιμό.

Την προανάκριση διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου με τη συνδρομή του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Ρόδου. Παράλληλα παραγγέλθηκε ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον τραυματία Σ.Κ. 43 ετών βρήκε αιμόφυρτο και σοβαρά τραυματισμένο ένας φίλος του, ο οποίος εργάζεται σε μάντρα οικοδομικών υλικών στη λεωφόρο Ρόδου-Καλλιθέας και επικοινώνησε με το 100 καλώντας αμέσως σε βοήθεια.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν στο σημείο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

in.gr