Ρούλα Πισπιρίγκου: Έχω ψάξει θανατηφόρες ουσίες, δεν ήξερα τι είναι η κεταμίνη
1 year, 11 months ago
6

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της μιλώντας μέσα από τη φυλακή, επέμεινε στην αθωότητά της αλλά και στην άποψή της ότι η κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών – Τι είπε για το τρίτο πρόσωπο στον γάμο της

Στα νέα στοχεία που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας αναφέρθηκε μέσα από τις φυλακές η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της μιλώντας στη Σίσσυ Χρηστίδου, επέμεινε στην αθωότητά της αλλά και στην άποψή της ότι κεταμίνη υπήρχε στο βαλιτσάκι των γιατρών.

Τι είπε για την κεταμίνη

Σχετικά με την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε χαρακτηριστικά πως μέσα στο δωμάτιο της Τζωρτζίνας, τη μοιραία στιγμή ήταν «συγκεκριμένοι άνθρωποι»«Εγώ, οι γιατροί και οι νοσηλευτές». Συνέχισε λέγοντας: «Εγώ λέω δεν είμαι (η ένοχη), οι γιατροί λένε ότι δεν είναι, άρα…».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο βαλιτσάκι των γιατρών που βρισκόταν στην παιδοχειρουργική, λέγοντας χαρακτηριστικά πως σύμφωνα με τη δικογραφία μέσα σε αυτό υπήρχε κεταμίνη«Δεν χορήγησαν αλλά υπάρχει». Μάλιστα, σημειώνει πως αυτό φαίνεται και από την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Σε ερώτηση πώς εξηγεί την κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της κόρης της, η ίδια απάντησε:  «Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης, εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί».

Σχετικά με τα όσα βρέθηκαν στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας, σημείωσε ότι η ίδια έχει ψάξει θανατηφόρες ουσίες, καθώς έψαξε για μια νέα αναισθητική ουσία που δόθηκε στο παιδί. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έψαξε την ουσία φαινοβαρβιτόλη που είχε χορηγηθεί στην Τζωρτζίνα και μάλιστα από το κινητό της. Ωστόσο, τόσο το τάμπλετ όσο και το κινητό της είναι συνδεδεμένα με το mail της και ό,τι είχε ψάξει στο ένα θα φαινόταν και στο άλλο.

Για το τρίτο πρόσωπο, τον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, και ο οποίος προχώρησε σε δηλώσεις στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ», η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε:

«Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος άντρας. Έχω μιλήσει μαζί του πριν τη σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος. Ίσως κάποιος πήρε και είπε ότι είναι εκείνος», είπε χαρακτηριστικά.

«Με αυτόν τον άνδρα είχα βρεθεί μία φορά»

«Όταν ο Μάνος έφυγε με την Ίριδα από το σπίτι, του είχα πει να μην ξαναγυρίσει, γιατί εγώ θα προχωρήσω. Μου είχε απαντήσει ότι “προχώρησε, εύχομαι να βρεις τον καλύτερο”. Δεν ήταν σχέση αυτό που είχα. Με το παιδί αυτό είχα βρεθεί μία φορά. Είχαμε μια επικοινωνία μέσω μηνυμάτων και μια κουβέντα ανά δεύτερη – τρίτη μέρα», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου σχετικά με το τρίτο πρόσωπο με το οποίο φέρεται να είχε σχέση.

Πότε έφυγε ο Μάνος από το σπίτι

«Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι για δικούς του λόγους. Στην αρχή έφυγε για δικούς του λόγους. Μετά που έγινε αυτό με το μωρό, το συζητήσαμε, έγινε τσακωμός και έφυγε οριστικά. Ο Μάνος είχε φύγει δύο ημέρες πριν, ξαναγύρισε την ημέρα που έγινε αυτό με τη μπέμπα, έκατσε μια βδομάδα και έφυγε. Μετά ξαναγύρισε αφού μπήκε η Τζωρτζίνα στην εντατική», περιέγραψε η Ρούλα Πισπιρίγκου για το πότε έφυγε ο Μάνος Δασκαλάκης από το σπίτι.

«Η Τζωρτζίνα δεν ήθελε το Μάνο γιατί είδε τον τσακωμό μεταξύ μας»

Σχολιάζοντας το γεγονός ότι η μικρή Τζωρτζίνα δεν ήθελε να δει τον Μάνο Δασκαλάκη μετά το θάνατο της Ίριδας, η ίδια είπε ότι «μετά το θάνατο της Ίριδας η Τζωρτζίνα δεν τον ήθελε τον Μάνο επειδή είδε τον τσακωμό μεταξύ μας. Μετά την ανακοπή της Τζωρτζίνας είχε έρθει και καθόντουσαν παρέα. Το μόνο σημείωμα της Τζωρτζίνας που έχω εγώ ήταν με τα τρία αγγελάκια».

Οι οργισμένες αναρτήσεις της για υποθέσεις δολοφονιών παιδιών

Στο μεταξύ, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις δολοφονίες παιδιών.

Μάλιστα εντύπωση κάνει το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερη επιθετική στα όσα σχολίαζε.

Αναφορικά με την υπόθεση μίας μητέρας στο Μιζούρι που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί»

Οσον αφορά στην ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής:

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί…άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια…ανάξιοι γονείς..μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε…ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…»
Παρόμοια αντίδραση είχε η 33χρονη αναφορικά και με ένα ζευγάρι ανέργων που είχαν φέρει στον κόσμο δίδυμα και έκαναν δημόσια έκκληση για τη σίτισή τους.

«Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας…με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μλωρα;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω…αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα…εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παραλογη τελικά;».

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής  «Χαμογέλα και Πάλι!»  και έδωσε τη δική της επιστημονική εκτίμηση για τις εν λόγω αναρτήσεις.

Όπως είπε η 33χρονη μέσα από τα λεγόμενά της θέλει να τραβήξει την προσοχή, υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τις αναρτήσεις και «ήθελε να υποδυθεί την καλή μανούλα».